Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért akarják visszahozn...

Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a bukott baloldalt?

Figyelt kérdés
Azt teljesen megértem, hogy sokan le akarják váltani Orbánt meg a Fideszt, de akkor miért azokra, akik már leszerepeltek? Ez olyan mintha egy pöcegödörből egy másik pöcegödörbe szeretnénk esni. Vagy ilyen rövid sokak memóriája, hogy fél-egy évtized után már mindent elfelejtenek?

2016. jún. 2. 19:37
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

"És mit kellene rágódni még az "igazmondó" vezéreden? "

"nekem nem kell fidesz ahhoz, hogy unszimpatikus legyen a kedves vezetőd! :D"

A 23-as vagyok. Emberek, nem erről beszéltem? :)

2016. jún. 6. 09:57
 32/48 anonim ***** válasza:
13%

Persze a fidesz sem lett jobb, de attól, hogy az idő megszépíti elmeháborodott vezéred regnálását talán nem azoknak kellene mások értelmi képességeit kritizálni akik visszasírják. :D

Meg ugye ahogy a prolikat uszította a határon túliak ellen, rettegve a 23 millió romantól akik akkor sem voltak már annyian. :)

Most meg milyen érzékenyek vagytok mert nem akár az ország belemenni a kényszerbetelepítéses dologba.

2016. jún. 6. 11:42
 33/48 anonim ***** válasza:
12%
Azt a részt leharapta, hogy annyira jól kormányozhatott a vezéretek, hogy a válság annyira betett, hogy 2008-ban majdnem csődbe ment az ország. :)
2016. jún. 6. 11:53
 34/48 anonim ***** válasza:
84%

Hm...azon gondolkozom, érdemes-e foglalkozni olyan emberrel, amelyik pár válaszon belül bebizonyította, hogy buta, funkcionális és gazdasági analfabéta és egy kicsit még szélsőséges is...

Nem biztos, hogy megéri a fáradtságot, hiszen a válaszok színvonalából leszűrhető, hogy emberünk azon kívül, hogy kellően agymosott, halvány gőze sincs a gazdaságról. Érdemes egy ilyennek magyarázni, hogy mi történt itt 2008-ban? Nem hiszem.

2016. jún. 6. 13:52
 35/48 anonim ***** válasza:
37%

Felesleges "fáradnod", mert abszolút nem érdekel a mondandótok.

Az még különösen nevetséges, amikor ilyen kis gyugcsány-fanok minősítik mások értelmi képességeit csak mert nem szimpatikus a bálványotok neki, holott a tiétekkel kellene először foglalkoznotok, mert inkább le sem írom milyen lehet azoké akik még szavaznának rá.

Ráadásul is látszott mennyire "értettetek" a gazdasághoz is! :D

2016. jún. 6. 14:40
 36/48 anonim ***** válasza:

Az a dumád meg főképpen tetszik, hogy "nem is lehetne neked magyarázni, mert így-úgy", de gondolom azért mert nem is tudtok semmit, és még a pártközpontból sem kaptatok instrukciót. :)

Persze elhiszem mennyire frusztráltak lehettek, hogy a törpepártotok országos szinten, önállóan még talán a parlamenti küszöböt sem ugorja meg! :D

De ugye ez van nem tudtok érdemi alternatívát felmutatni ami miatt lehetne balra x-elni, és ahogy elnézlek benneteket nem is lesz.

2016. jún. 6. 14:59
 37/48 anonim ***** válasza:
65%
Még mindig a #23.-as vagyok. Meg kell mondjam, az 57 %-os barátunk egyfolytában igazolja amit leírtam. Meghallotta a Gyurcsány nevet és rögtön támad, és azóta sem hagyta abba. Offol mint a hétszentség, de nem veszi észre hogy röhej az egész. Folyamatosan leírja higy a "szent vezérünk", meg ilyeneket, mintha itt bárki istenítené. Könyörgöm éppcsak meg lett említve... legalább is általunk . Mert a kérdező szintén lejáratás akcióba kezdett. Ja, azzal eg sajnos egyet kell értenem, hogy az offoló barátunknak hiányosak a gazdasági ismeretei. Halvány ibolyája nincs, hgy mi az a válság. Csődről meg ilyenekről beszél, és természetesen ki a hibás? ;). Igen, a Gyurcsány. Ez több mint zagyvaság. Ez a probléma amit megjósoltam. : offolás+beszólás+gúnyolódás. Ez helyből ha valaki véletlenül baloldali tipus. Ennyi a történet szerintem. De nyugodtan lehet vitatkozni ezzel. :D
2016. jún. 6. 15:45
 38/48 anonim ***** válasza:
75%

Nos, ahogy mondtam, felesleges bármit is mondani agymosott barátunknak. Nem érdekli a mondandónk, vagyis le vannak ejtve a tények, még a végén megzavarjuk az álomvilágát és nem tudna onnantól jóízűen Gyurcsányozni. Elvennénk a játékát. Ez a legrosszabb fajta a buták közül is. Addig érzi jól magát, amíg mutogathat egy bűnbakra. Gondolkodni képtelen, a gazdasághoz sötét, a fidesz meg úgyis megmondja, mit kell szajkózni...

Ami pedig a slusszpoén: Nem érdekli a mondandónk, de hosszasan válaszolgat és aktívan ott van. Mert nem érdekli...logikus... :)

2016. jún. 6. 16:54
 39/48 anonim ***** válasza:
Figyelj 57%-os, felteszek egy egyszerű kérdést: Ha beteszek az egyik zsebedbe 100 forintot, a másikból kiveszek 150-et, akkor adtam, vagy elvettem? Nyugtass meg, nem kérdezek nehezet, ugye? Várom a válaszodat. Ígérem, elmondom majd a kérdés okát.
2016. jún. 6. 16:58
 40/48 anonim ***** válasza:
Ez olyan szint, hogy megkérdezik tőle: Találós kérdés: "4 lába van, asztal, de nem szék! Mi az?" És elkezd gondolkodni. Mit vársz?
2016. jún. 6. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!