Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a bukott baloldalt?
"És mit kellene rágódni még az "igazmondó" vezéreden? "
"nekem nem kell fidesz ahhoz, hogy unszimpatikus legyen a kedves vezetőd! :D"
A 23-as vagyok. Emberek, nem erről beszéltem? :)
Persze a fidesz sem lett jobb, de attól, hogy az idő megszépíti elmeháborodott vezéred regnálását talán nem azoknak kellene mások értelmi képességeit kritizálni akik visszasírják. :D
Meg ugye ahogy a prolikat uszította a határon túliak ellen, rettegve a 23 millió romantól akik akkor sem voltak már annyian. :)
Most meg milyen érzékenyek vagytok mert nem akár az ország belemenni a kényszerbetelepítéses dologba.
Hm...azon gondolkozom, érdemes-e foglalkozni olyan emberrel, amelyik pár válaszon belül bebizonyította, hogy buta, funkcionális és gazdasági analfabéta és egy kicsit még szélsőséges is...
Nem biztos, hogy megéri a fáradtságot, hiszen a válaszok színvonalából leszűrhető, hogy emberünk azon kívül, hogy kellően agymosott, halvány gőze sincs a gazdaságról. Érdemes egy ilyennek magyarázni, hogy mi történt itt 2008-ban? Nem hiszem.
Felesleges "fáradnod", mert abszolút nem érdekel a mondandótok.
Az még különösen nevetséges, amikor ilyen kis gyugcsány-fanok minősítik mások értelmi képességeit csak mert nem szimpatikus a bálványotok neki, holott a tiétekkel kellene először foglalkoznotok, mert inkább le sem írom milyen lehet azoké akik még szavaznának rá.
Ráadásul is látszott mennyire "értettetek" a gazdasághoz is! :D
Az a dumád meg főképpen tetszik, hogy "nem is lehetne neked magyarázni, mert így-úgy", de gondolom azért mert nem is tudtok semmit, és még a pártközpontból sem kaptatok instrukciót. :)
Persze elhiszem mennyire frusztráltak lehettek, hogy a törpepártotok országos szinten, önállóan még talán a parlamenti küszöböt sem ugorja meg! :D
De ugye ez van nem tudtok érdemi alternatívát felmutatni ami miatt lehetne balra x-elni, és ahogy elnézlek benneteket nem is lesz.
Nos, ahogy mondtam, felesleges bármit is mondani agymosott barátunknak. Nem érdekli a mondandónk, vagyis le vannak ejtve a tények, még a végén megzavarjuk az álomvilágát és nem tudna onnantól jóízűen Gyurcsányozni. Elvennénk a játékát. Ez a legrosszabb fajta a buták közül is. Addig érzi jól magát, amíg mutogathat egy bűnbakra. Gondolkodni képtelen, a gazdasághoz sötét, a fidesz meg úgyis megmondja, mit kell szajkózni...
Ami pedig a slusszpoén: Nem érdekli a mondandónk, de hosszasan válaszolgat és aktívan ott van. Mert nem érdekli...logikus... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!