Ki hazudik "kvóta-ügyben"?
Nem érveltem, tényeket közöltem. A kvótatervezet szerint a menekültek "egy egész,nemtudompontosanhány" százalékát kéne ellátni.
Nem a szám a lényeg, hanem hogy másról szól az EU-s tervezet és másról a népszavazás. Az előbbi szerint menekülteket kéne ellátni erőnk szerinti mértékben, az utóbbi pedig arról szól, hogy az EU ne telepíthessen be kedvére bármilyen és bármennyi külföldit.
1. A "népszavazás" nem hiszem hogy ezért lett kitalálva.
2. "Csak az indokoltnak ítélt esetekben kell oltalmat biztosítani a menekülteknek és csak addig,amíg nem lesznek hazájában,az emberhez méltó élet minimális követelményeinek megfelelő körülmények. Magyarán addig,amíg ott háború van."
Irakban nagyjánból 1980 óta háborúk vannak és fegyveres konfliktusok kisebb megszakításokkal, az ország nem igazán működik.
Miért csak két éve jutott eszébe minden arabnak hirtelen menekülni? Nem föltűnő?
Egy liberális
#13-as:
Rég láttam egy hozzászólásban ennyire keverni a szezont a fazonnal, ilyen magabiztossággal.
Először is 1980 óta Afganisztánban van háború, nem Irakban.
Másodszor nem csak arabok jönnek, hanem még rengeteg más közel-keleti népcsoport (akiknek gondolom még a létezésükről sem tudsz), és nem csak két éve, mert a növekedés már évtizedes távlatban megfigyelhető, csak tavaly óta lett felkapott, hogy jönnek "az arabok".
De hát aki mások indokolatlan "lelibárisozásával" zárja sorait, attól hogy is lehetne elvárni, hogy ne csőlátású legyen, aki csak a közhelyekből és a propagandából tájékozódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!