Baloldali szimpatizánsok miért gondolják hogy erőszakkal megmondhatják ki minek vallja magát?
Aki Romániában él és magyarnak vallja magát, látom hogy sok topicon is letámadják az MSZP és DK s szélsőségesek hogy ő márpedig román.
Ők egy olyan diktatúrát akarnak ahol ők szabják meg ki minek vallja magát? Ezt már láttuk a kommunizmus-ban, aki nem fogadja el hogy ők határozzák meg erőszakkal hogy ki milyen nemzetiségű, vallású stb. azt kivégzik, vagy börtönbe zárják. Ezt akarják újra?
Mire? Lehet félreértetted, én arra gondoltam, hogy a nem vagyok magyar egy szélsőjobbos értelmezésében azt is jelenti, hogy hazaáruló vagyok.
De persze én azon se sértődöm meg, ha valaki hazaárulónak tart, ha előtte tisztázza mit jelent az ő értelmezésében a hazaáruló.
"aki velük nem ért egyet."
Szó sincs róla. Inkább azokat, akik magyargyűlölő kifejezéseket tesznek.
pl. itt a gyakorin is egész szép csokron össze lehet gyűjteni ilyen kijelentésekből, lásd 57%-os antimagyar kommentelő:
"akinek van esze, az magyarellenes" stb.
"Fáj, hogy alsóbbrendű a fajtád?"
"A parazita fajtád kiirtása fényt hozna erre a világra."
Az illető azt mondta, hogy ő nem magyar, sőt gyűlöli a magyarokat.
Na, jó sok hozzá hasonló ember él köztünk, aki magyarul beszél, de nem magyar.
És ide is sok ilyen írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!