Fidesz szimpatizánsok! Ti szeretnétek egy nyugattól teljesen elszigetelt, keleti mintákra épülő országban élni?
Nekem pont, hogy az a bajom a nyugattal, hogy jelenleg keleti stílusú véleménydiktatúra van.
Nekem közép -európai liberális demokrácia kell bevándorlás és genderizmus nélkül, a hatalmon egy népakarat esetén cserélhető korrupciómentes nacionalista párttal.
Azzal egyébként, hogy leírod, hogy elszigetelt, elismered a liberális értékeket felrugó véleménydiktatúrát.(Ők szakítanának velünk, ha keleti diktatúrát csinálunk, nem mi velük)
A fideszszimpatizánsok egy kommunista országban akarnak élni,ahol habzsi-dőzsi van,és az állam megmondja,hogy hogyan élj.
Amíg az ő jogait nem korlátozza senki,addig letojják,hogy mások jogaival mit csinálnak.
"Ha az ország kétharmadának habzsi-dőzsi van, és senki nem korlátozza a jogokat, akkor nem állunk rosszul.:D"
Te ritka hülye vagy.
NEM!! az ország kétharmada szavazott a fityeszre, hanem akik elmentek szavazni, azoknak a kétharmada. és kb az ország 35%-a ment el szavazni és ezeknek a kétharmada szavazta meg a fideszt. a maradék 8 millió ember nem szavazott a fideszre.
Láttatok már térképet?
Kelet és nyugat határán fekszik hazánk!
Miért kell bármelyiktől is elzárkóznunk?
Totál értelmetlen lenne!
7:
Ez így van. Ezért kellene kelettel éa nyugattal is jóban lenni. Viszont a Fidesz a keletbarát időszakában ellenségeket keres nyugaton, és fordítva is. Persze kérdés, hogy a híveknek szóló ellenségkereső szövegeket ki mennyire veszi komolyan a külföldi politikusok között.
#3-as, pont akkora marhaság, mint amire reagáltam. Nem véletlenül írtam ezt.
Önmagában a kérdés is egy emeletes blődli, kampányolni nem itt kell, fiúk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!