Merkel végül is beletörődött abba, hogy elárasszák a migránsok őket ígyis-úgyis, hiába akarja a keleti szolgáit rákényszeríteni, hogy kapják el őket mielőtt odaérnek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:14
1/7 anonim válasza:
Őszintén szólva, nekem még nem sikerült megfejtenem, mit is akar Merkel.
2/7 anonim válasza:
Jah belenyugodott hogy a lakosság 0.2% mennyiségű fmigráns tódult oda. Az éves mennyiség 15%-a. Ettől biztos megroppan a gazdaság kacc kacc.
3/7 anonim válasza:
"hiába akarja a keleti szolgáit rákényszeríteni" Te mégis hol élsz????
4/7 anonim válasza:
Szerintem Merkel inkább pont most törődik bele, hogy nem lehet mindenkit befogadni...
5/7 anonim válasza:
én úgy gondolom, van valami a kérdező mondatában...
egy kicsit úgy látom, nem bánják, ha valaki elvégzi helyettük a piszkos munkát...egy kicsit szidjuk miatta, de csak megkönnyebülünk...
6/7 anonim válasza:
most mondta Merkel, hogy csökkentik a bevándorlók fejenkénti segélyeit, nem is kicsit.
szóval nem hinném, hogy annyira nagyon akarná, hogy Németország 50 éven belül arabul beszéljen...Hitler forogna is a sírjában :D
mellesleg napról napra csökken a népszerűsége, így tehát kénytelen más politikát folytatni, ha nem akarja elveszteni a kancellári székét.
7/7 anonim válasza:
Tévedés!
Merkel akarta hogy elárasszák a migránsok egész Európát
Német lapok már megírták hogy az EU egységesítése a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!