Miért félnek a jobbikos szimpatizánsok a sorkatonaságtól?
Magyarországon nem lesz bevezetve a sorkatonaság és nincs is napirenden ilyen kérdés a parlamentben.
Mégis már egyes "okos" emberek már tüntetésekről beszélnek.
Érdekes, hogy jó néhány ismerősöm akik a jobbikkal szimpatizálnak , azok vannak felháborodva igazán pedig a jobbik azt szeretné hogyha hatalomra kerülnek visszaállítsák a sorkatonaságot - csendőrséget - rendőrállam szerű Magyarországot "építenének".
A jobbikosok miért háborognak a sorkatonaság hallatán mikor a kedvenc pártjuk is ezt szeretné és véghez vinné ha hatalmon lenne?
Sorkatonaság felesleges.
Atomfegyverek kellenek.
Ez az egyetlen dolog, ami megvéd a nyugati, illetve keleti agressziótól.
Arra várhattok sokat,hogy ez az ország atomhatalom legyen.Soha sem lesz az.
A nagyhatalmaknak is az az érdekük,hogy minél kevesebb országnak legyen atomfegyvere...
A sorkatonaságot én is ellenzem amúgy,bár én nem is vagyok jobbikos.
A jobbik nem is tervezte bevezetni:
Kulcsár Gergely, 2015 (Jobbik). „Meg kellene fontolni a Jobbik javaslatait. Gondolok itt az önkéntes katonai szolgálatra, ami nem sorkatonaság, mielőtt még bárki azt vizionálná, hogy a Jobbik a sorkatonaságot akarja visszaállítani. Vonzóvá kell tenni a katonai pályát, illetve egyéb kedvezményekkel motiválni a fiatal férfiakat, hogy jelentkezzenek erre a szolgálatra”.
Izraelben van kötelező sorkatonaság. Sőt, még a nők számára is kötelező.
Most akkor a zsidók a hülyék vagy akik ellenzik a sorkatonaságot?
"Ez az egyetlen dolog, ami megvéd a nyugati, illetve keleti agressziótól."
keleti agresszió nem fenyeget minket, az csak cionista propaganda, hogy megosszanak minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!