Jobbikos szavazók és szimpatizánsok! Ti mi okból vagytok Jobbikosok?
Mert NINCS más alternatíva.
Mszp? Hadjuk. Fidesz? Látod mit csinálnak. DK? Furcsán Nyerenc és még sorolhatnám...
Baloldal kilőve, jobboldalon Fidesz politikája nem tetszik, LMP súlytalan pici, Jobbiknak vannak rossz húzásai is de alapjába véve meg vagyok vele békélve, de nem vagyok ez az agyonfasiszta típus :D
dond egy zöldet ha tetszett köszi :)
Mert a Jobbik ma az aki nem megy bele kicsinyes baromságokba. Fidesz, ha Jobbik javasolja azt mondja hülyeség, majd benyújtja sajátjaként.
baloldallal ugyan ez a gond. Lásd energia biznisz ügyben a vizsgáló bizottsági ügyet példaként. Csak azért vonták vissza, mert a Jobbik is aláírta, támogatta. Vagy a kettős állampolgár adat nyilvánossága képviselőknél 12-ben demonstráltak azon javaslata ellen, mert rasszista volt szerintük a Jobbik esetében, de 14-ben meg már saját javaslatuk volt a kampányban a demokrácia és népismeret alapjaként.
Ezeken kívül hatalmas hibának vélem, hogy a Duna vízlépcső csak nálunk nem épült meg. Emiatt pedig a Dunában jelentős ökológiai károk keletkeznek és jelentős infrastrukturális lehetősét szalasztunk el. + Duna hidat, árvízvédelmi és szennyezőanyag tisztító üzem és hajóforgalmi lehetőséget hagyunk lehetőségen kívül. Mindezen beruházásokat a Paksi beruházás harmadából megvalósítható lehetőség mellett. + A vízerőművek turisztikai látványossága sem utolsó lehetőség. Pl.: Tisza-tó, Hoover-gát.
Kizárásos alapon azok. Szavaznak az újabb legkisebb rosszra.
Magyarországon meg vagyunk áldva ilyesmivel.
Mert amikor a többi baloldali és liberális párt még anyjuk hasában volt vagy kis totyogósként köpködték az Iszlámot és rasszista módon leterroristáztak minden muszlimot, Vona már akkor kiállt mellettünk:
"Azt hívják ugyanis rasszizmusnak, ha néhány ember cselekedete miatt egy egész népet, egész kultúrkört kollektívan megbélyegzünk, ami az arab kultúra ellen folyik itt Magyarországon is, az lejárató kampány, az maga a rasszizmus".
"Hadjuk"
Jobbikos szavazó... :D Írni se tud. Főleg az ékes anyanyelven :P
Amúgy én nemzeti vagyok. Igazi nemzeti. Ezért köpöm le a jobbikot, úgy, ahogy van. Semmi alternatíva nincs benne. A kezdeti 2010-es jobbik volt még valami, de már azon gondolkozom, hogy az nem csak kamu volt-e..
Én felébredtem, nem vagyok a mátrixban, bár megjártam már... voltam én is "jobbikos", aztán felnyílt a szemem. Nem pártoskodni kell, hanem tenni valamit. A jobbik ugyanaz a semmi, ami a többi párt. Én az SZDSZ-hez hasonlítom, abban az értelemben, hogy ugyanolyan kártékony. Csak máshogy. Ahogy egy barátom fogalmazott a jobbik a legveszélyesebb párt, mert "ő a legaltatóbb"! Így van! A jobbik ugyanaz a szar, csak piros-fehér-zöld mázban. Biztos vagyok benne, hogy a jobbik tégláktól hemzseg (kőmívesek és társaik), vagy pedig tönkretették. Remélem a 2., mert régen szerettem, mert azt hittem végre felébredtünk és a jobbik lesz a megváltás. Aztán felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!