Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos szavazók és szimpatiz...

Jobbikos szavazók és szimpatizánsok! Ti mi okból vagytok Jobbikosok?

Figyelt kérdés
Szimplán csak felteszem a kérdést.Nem, nem provokációnak szántam, szimplán kíváncsi vagyok (pártatlan vagyok).
2016. márc. 12. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Mert NINCS más alternatíva.

Mszp? Hadjuk. Fidesz? Látod mit csinálnak. DK? Furcsán Nyerenc és még sorolhatnám...

2016. márc. 12. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!Varom meg a valaszokat (telo)
2016. márc. 12. 22:05
 3/9 Sulek Péter ***** válasza:
78%

Baloldal kilőve, jobboldalon Fidesz politikája nem tetszik, LMP súlytalan pici, Jobbiknak vannak rossz húzásai is de alapjába véve meg vagyok vele békélve, de nem vagyok ez az agyonfasiszta típus :D

dond egy zöldet ha tetszett köszi :)

2016. márc. 12. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert a Jobbik ma az aki nem megy bele kicsinyes baromságokba. Fidesz, ha Jobbik javasolja azt mondja hülyeség, majd benyújtja sajátjaként.

baloldallal ugyan ez a gond. Lásd energia biznisz ügyben a vizsgáló bizottsági ügyet példaként. Csak azért vonták vissza, mert a Jobbik is aláírta, támogatta. Vagy a kettős állampolgár adat nyilvánossága képviselőknél 12-ben demonstráltak azon javaslata ellen, mert rasszista volt szerintük a Jobbik esetében, de 14-ben meg már saját javaslatuk volt a kampányban a demokrácia és népismeret alapjaként.

Ezeken kívül hatalmas hibának vélem, hogy a Duna vízlépcső csak nálunk nem épült meg. Emiatt pedig a Dunában jelentős ökológiai károk keletkeznek és jelentős infrastrukturális lehetősét szalasztunk el. + Duna hidat, árvízvédelmi és szennyezőanyag tisztító üzem és hajóforgalmi lehetőséget hagyunk lehetőségen kívül. Mindezen beruházásokat a Paksi beruházás harmadából megvalósítható lehetőség mellett. + A vízerőművek turisztikai látványossága sem utolsó lehetőség. Pl.: Tisza-tó, Hoover-gát.

2016. márc. 12. 23:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert közérthetővé teszik a problémákat, a megoldásaik pedig nem szóvirágokból állnak. De kikre is szavazhatnánk az ellenzékiek közül? A többszörösen bukott MSZP-re, vagy a törpepárt és súlytalan LMP-re? A DK említésre sem méltó, a maga áldemokratikus szólamaival, na meg elég megnézni Gyurcsányt. Egyébként a fenti pártoknak alapvető hibája, hogy képtelenek felmérni, hogy mikre vevők az emberek az országban. Példának okáért migránsokra nem, erre mit csinálnak? Kampányolnak a befogadásuk mellett, így szavazókat veszítettek. Ezt egy hülye is átlátja. Politikai analfabéták.
2016. márc. 13. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Kizárásos alapon azok. Szavaznak az újabb legkisebb rosszra.

Magyarországon meg vagyunk áldva ilyesmivel.

2016. márc. 13. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán a ő programjukban van a legtöbb dolog, amivel egyetértek, persze 100%-osan velük sem értek egyet. Illetve a legkisebb rossz alapon: baloldalra nem szavazok, legalább is ezekre a kommunista utódpártokra biztos nem (akármilyen néven fut épp), a liberálisok elvei távol állnak tőlem, a Fidesz meg sok kérdésben túl impotens szerintem és túl sokat loptak már.
2016. márc. 13. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert amikor a többi baloldali és liberális párt még anyjuk hasában volt vagy kis totyogósként köpködték az Iszlámot és rasszista módon leterroristáztak minden muszlimot, Vona már akkor kiállt mellettünk:

"Azt hívják ugyanis rasszizmusnak, ha néhány ember cselekedete miatt egy egész népet, egész kultúrkört kollektívan megbélyegzünk, ami az arab kultúra ellen folyik itt Magyarországon is, az lejárató kampány, az maga a rasszizmus".

2016. márc. 28. 14:23
 9/9 anonim válasza:

"Hadjuk"

Jobbikos szavazó... :D Írni se tud. Főleg az ékes anyanyelven :P

Amúgy én nemzeti vagyok. Igazi nemzeti. Ezért köpöm le a jobbikot, úgy, ahogy van. Semmi alternatíva nincs benne. A kezdeti 2010-es jobbik volt még valami, de már azon gondolkozom, hogy az nem csak kamu volt-e..

Én felébredtem, nem vagyok a mátrixban, bár megjártam már... voltam én is "jobbikos", aztán felnyílt a szemem. Nem pártoskodni kell, hanem tenni valamit. A jobbik ugyanaz a semmi, ami a többi párt. Én az SZDSZ-hez hasonlítom, abban az értelemben, hogy ugyanolyan kártékony. Csak máshogy. Ahogy egy barátom fogalmazott a jobbik a legveszélyesebb párt, mert "ő a legaltatóbb"! Így van! A jobbik ugyanaz a szar, csak piros-fehér-zöld mázban. Biztos vagyok benne, hogy a jobbik tégláktól hemzseg (kőmívesek és társaik), vagy pedig tönkretették. Remélem a 2., mert régen szerettem, mert azt hittem végre felébredtünk és a jobbik lesz a megváltás. Aztán felébredtem.

2016. márc. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!