Jobbikosok, hazai érzelműek. Most hogy hogy csendben vagytok ti, és pártjaitok? Többi lent.
Először is, nem provokálás, engem tényleg érdekel.
2006-ban elég volt az utcára menéshez annyi hogy 'nem csináltak semmit 4 évig'... még csak lopni se loptak ilyen nyilvánosan, egyszerűen csak mint a Kádárnál, olyan pénzből éltek, ami nem volt. De nem ez a lényeg.
Ma fideszes kiskirályok 'uralják' az ország jórészét, több száz, több ezer hektáros, volt állami földeket tulajdonolnak családostul, kezdve Mészáros, Lázár, és a többi. Sőt, a Szijjártó a futsal csapatával kapcsolatba álló holland(?) embernek is szerzett nem kevés földet, azaz külföldi kézbe adta ezzel.
Az, hogy látványosan gazdagodnak a haza pénzéből a tűzhöz közel álló politikusok, nem zavar?
Az, hogy most kiderült, hogy a Matolcsy a 250 milliárdot a saját alapítványának valszeg állami pénzből adta át, az nem zavar?
Az, hogy minden egyes sporteseménybe belefolyik a politika, az nem zavar?
Az, hogy egész köztévé birodalom épült ki, csak a saját, torzított hírek tévéből való sugárzására, az nem zavar?
Az, hogy 10 éve az oroszokhoz húzás még hazaárulás volt, ma meg elvárás, az nem zavar?
Az, hogy az alfahír tojik a magyar hírekre, ellenben szinte csak külföldi migráns helyzettel van tele, az nem csali? Addig is azt hallod, nem azt, hogy nálunk mi van.
Amikor bármikor volt "baloldali" (nem) tüntetés, és ott a Jobbik vezetősége majdhogynem kézzel-lábbal tiltakozott az ellen hogy bárki is menjen, az nem volt rossz? Vagy fontosabb a baltól való elkülönülés, mint esetleg az országot negatívan érintő dolgok elleni felszólalás?
És az, hogy ezek ellen a ti vezetőitek alig lépnek fel, sőt, inkább még feléjük húznak, az végképp nem zavar?
Én azt hittem, Ti a magyar hazáért álltok ki.
És mondom, ez NEM trollság, nem hergelés, semmi ilyen, engem érdekel, hogy ezek teljesen oké? Ezek nem ütik meg az utcára menés ingerküszöbét?
Azért itt kérdezem, mert jobbikos ismerőseim annyit mondanak rá hogy 'hát érdekes, de annyira nem érdekel engem, én csak utálom a cigányokat' vagy hogy 'ezt úgy se érted, te liberális vagy', ha meg más oldalon kérdezem névvel akkor meg hirtelen zsidó, hazaáruló, libsi, agymosott, stb leszek.
Ja és nem pontozok le senkit
Tehát, ha jól értem nem tetszik a rendszer, de te magad tenni ellene nem akarsz (nem lenne szerencsés bepiszkolni a kezed/ vásárra vinni a bőröd), inkább megcsináltatnád, egy olyan csoporttal, akikért szerinted úgy sem kár.
Kellemest a hasznossal. Ráadásul a sok kérdés (nem zavar?), kimondottan hergelés.
A válasz is nyilvánvaló, ha ennyire követed a politikát. A huligánokat befenyítették, a Jobbik pedig a néppártosodás miatt nem engedheti meg a balhékat. Ki is vágták onnan a problémásabb egyedeket.
Ezek alapján az kell, hogy mondjam, hogy vagy nézed a politikát, de nem látod vagy - annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítod- mégiscsak hergelés volt a kérdés, de a GYK-ról senki nem fog az utcára menni.
Vagy csak a pátyolgatott kedvenceitek mellett szoktatok tüntizni, meg ha unatkoztok? :)
Nos ennyi "értelme" van a kérdésednek, ami mellesleg nagyon provokatívnak néz ki.
Kedves kérdező ! Olvasd el az utolsó mondatodat és gondolkozz el !
Gondolkozz , tárgyilagosan, hideg fejjel--épp, mint egyre többen azok közül,
akik egyébként szimpatizálnak azzal, amit a Jobbik üres szavakban képvisel !
Próbáld érteni, hogy sokan, nagyon sokan egyetértenek azzal, amit a Jobbik szavakban "megvalósít"!
Csakhogy sokuk már azt is fel tudja mérni, hogy a megvalósítás mikéntje nemhogy nem tudná
még magasabbra emelni, előnyös helyzetbe hozni Magyarországot, de még rontana is a helyzeten!
Sokan, de kevesebben vannak , akik még "azt hiszik" , hogy valóban a magyar hazáért való kiállás
a Jobbik "dolga", nem pedig Magyarország égetése, alázása, a magyar fiatalok uszítása, félrevezetése .
És egyre többen vannak azok, akiknek rányílik végre a szemük, mi folyik a Jobbikban.
Zázrivecz , a Jobbik szeretve tisztelt vezére gyűjti az erőt és okosan taktikázik. Érzi, hogy a bősz
kurucos tempó, az utcai hőbörgés, a cukisági tagozat, a "listázni akarók" és a KGB "védelme"
most nem aktuális, ha meg akarja őrizni a jelenlegi szimpatizánsát, bővíteni azok létszámát.
Jelenleg "az erő vele van". Ti, a fanatizálható, türelmetlen, jövőtöket féltő fiatalok vagytok
az ő "ereje". Mögöttetek pedig "csapattagokként" a kiábrándult, meghasonlott emeszempések
a "hátvéd" és a "cserejátékosok".
Eszmélésetekkor már késő lesz kiabálnotok, hogy "bunda" volt : ti fogtok fázni.
Tovább azok a magyarok, akiket most legfőbb ellenségeteknek tekintetek, "lelibsiztek", "fotelforradalmároztok" és Magyarország tönkretevői előtt is lealáztok.
A történelen ismétli önmagát és ti, Magyarország hadbavihető és "beáldozható" , szép jövőt
akaró fiataljai lesztek a hatalmi törekvésekhez az "eszköz" , csakhogy ebből --számotokra ,
honszerető magyar fiatalok számára-- ÍGY tényleg nem lesz egyéb, mint a levitézlett
Csillagok háborúja, óriási csalódás.
Elölről szembe kell majd néznetek a máris bukott Európai Unió "csillagaival", mögöttetek
meg a bukott vöröscsillag-hívőkkel.
Ti maradtok a hamburger fasírtjába , ez lesz a ti "szebb jövőtök",ha nem higgadtok le egy
kicsit és nem kezditek felülbírálni, kritikus szemmel látni mindazt , amibe belevisznek titeket.
Vona felmérte, hogy most az utcán hőbörögni, néhány frázist kiabáltatni, egy-két kirakatot
betöretni, zászót égettetni veletek nem aktuális.
Jelenleg a rohadtzsidókommunistacigányozás kb arra elég, hogy néhány további párttagnak,
jövőjére valóban érett magyar fiatalnak kinyíljon végre a szeme.
Gondolkodjatok és ne várjátok meg , míg a Székely himnuszt IS azonosítják a Jobbikkal !
Egy német médiával agymosott ismerősömnek már el kellett magyaráznom , hogy az
Árpád-sávos lobogó ezüst-fehér sávjai nem azonosak a---idézem : "a neonáci Jobbik zászlajával"!
Gondolkozzatok! Valódi ellenségeitek legyűréséhez nem elég itt vagy a fácsén néhány provokatív ,
uszító bejegyzés, vagy néhány "like"!
Lássátok be: a "lájkolgatok , tehát vagyok"-mentalitás ma nem csupán kevés, de ártalmas is.
Kedves kérdező! Ha bántva éreznéd magad , kérlek szépen , pontozz le te is!
Köszönettel : egy pártfüggetlen, magyarságára büszke magyar
Intés az őrzőkhöz
Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Csillag-szórók az éjszakák,
Szent-János-bogarak a kertben,
Emlékek elmult nyarakon,
Flórenc nyarán s összekeverten
Bucsúztató őszi Lidónak
Emlékei a hajnali
Párás, dísz-kócos tánci termen,
Történt szépek, éltek és voltak,
Kik meg nem halhatnak soha,
Őrzött elevenek és holtak,
Szivek távoli mosolya,
Reátok néz, aggódva, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek.
Oly szomorú embernek lenni
S szörnyüek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét
S akik még vagytok, őrzőn, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
11:05, nem hergelés volt, és igen is erősen követem a politikát
amúgy nem derogál nekem, és nem a kezem tisztaságát féltem, egyszerűen csak, láthattuk, korábbi tüntetésnél a 'baloldali' elégedetlenkedők egyszerűen nem voltak elegek, nem voltak tüzesek, nem voltak hatásosak, és így, hogy pl a Jobbik szimpatizánsok közül alig mentek, az egészre rálehetett fogni (és rá is fogták a médiában, szóval a kevésbé tájékozott ennyit vett ki belőle) hogy 'csak a bukott baloldal szenved, hogy visszaszerezze a százalékjait', mikor azért bőven nem erről volt szó, és az EMBEREK fejezték ki a véleményüket az utcán
de arra meg nem válaszoltál, hogy téged ez nem zavar-e? a sok kérdésemre az a válaszod, hogy nem zavar? vagy ha zavar, akkor mégis miért oké az, hogy a néppártosodó, de még mindig leginkább radikális, 'kemény' Jobbik ezt inkább eltűri, csak hogy csurranjon-cseppenjen pár fideszből kiszeretett ember?
lehet a baloldalt piszkálni hogy mindent megszavaznának, meg tüntetgetnek, felszólalnak ellene, stb, és hogy tuti csak saját érdekből meg mit tudom én, de legalább úgy érzem hogy ezzel legalább valami fejesebb is mondja hogy nem oké, nem csak én az utcán, egyike a jelentéktelen tömegnek, akik már el se hiszik hogy tényleg el lehet érni valami változást
a néppárotosodás/cukiskodás egy dolog, de én inkább a fidesz mögé beállásnak érzem ezt az egészet, tényleg, mintha nekik tökre elég lenne hogy így ketten együtt a baloldalt le tudják szavazni, és ez így nekik jó
de köszönöm a véleményed, ment a plusz
11:24, nem pontozlak le, senkit se pontozok le, de tőlem még pluszt is kaptál, jól leírtad a véleményed, és ezt értékelem
kicsit olyan a helyzet, mint mikor az ember az anyósához megy frissen házasodottan, és akkor is inkább mindig azt mondja hogy 'igen anyuka', mert így biztosabb
Kedves kérdező , köszönöm a reagálást :)
Lássad meg egyébként , hogy elég volt egyetlen hozzászólás, hogy kiderüljön, mire elég az,
ha Jobbik bármire / bárkire "rátalál", ami IGAZÁN MAGYAR !
#6-os vagy a libsi médiából, vagy a hitgyülisek között értesülhetett arról, ki is volt WASS ALBERT.
Vagy talán még olvasott tőle egy-egy hiteles forrásból érkezett műelemzést, de akkor nagyon
félreérti , hogy a Jobbik "szellemisége" messze nem azt képviseli, amit Wass Albert "üzent haza" minden magyarnak.
"Tegnap" az Árpád-ház történelmi zászlóját hitték egy pártzászlónak és lehet ,
egykor a Jobbik ellen való tiltakozásul pl. azt égetik majd.
"Ma" WASS ALBERTET emlegették egy lapon a Jobbikkal, pedig a Jobbik nem kevésbé szolgálja azok érdekeit, akik a magyarságot mindmáig szeretnék a föld színéről eltörölve látni és akik akkor (IS) ellehetetlenítették, illetve elvették egy sok-sok magyar életét.
Lehet, egy "holnapi" kommentelő pl. a régi magyar viseletet, a "díszmagyart" véli majd a Jobbikos
Kérdéseid némelyikére "első kézből", a megszólítottaktól, azaz elvakult jobbikostól is kaphatsz "választ". Legyél hozzá elég bátor, hogy megmutasd nekik mind a kérdéseidet, mind az arra kapott válaszokat...és gondolkozz!
Kérdezd a véleményét azon "jobbikos ismerőseidnek", akiket --írásod szerint--nem foglalkoztat egyéb, minthogy turbómagyarként felesküdjön a cigányok gyűlöletére , ezzel megváltva a magyarságot !
És kérdezd meg azon "jobbikos ismerőseid" véleményét is, akik azzal aláznak, hogy " leliberálisoznak, lezsidóznak" téged, vagy "agymosott hazaárulónak" titulálnak!
Ha kicsit gondolkodsz, talán időben rájössz, miben áll a Jobbik magyarságtudatot is lealázó "politikája".
# 6-osnak , szeretettel :
" És üzenem a volt barátaimnak,
kik megtagadják ma a nevemet:
ha fordul egyet újra a kerék,
én akkor is a barátjok leszek "
/Wass Albert : Üzenet haza/
Bocsi , lemaradt: * Lehet, egy "holnapi" kommentelő pl. a régi magyar viseletet, a "díszmagyart" véli majd a Jobbikos......military egyengúnyának. Anyóssal "szemben" egyébként okos "politika" lehet , ha símulákonynak , engedelmesnek bizonyulsz , de vannak dolgok , ahol nem engedhetsz a '48-ból.
" Az emberek mindent pusztítani akarnak. Én csak annyi halat fogok, amennyi nekem kell, s néha az uraságnak, ha följön. Aki akkor is pusztít, amikor nem éhes, vétkezik. "
/Wass Albert/
Üdv minden magyarnak! :)
Vona Gábor: "Föl fogjuk számolni az országot!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!