Jobbikosok, hazai érzelműek. Most hogy hogy csendben vagytok ti, és pártjaitok? Többi lent.
Először is, nem provokálás, engem tényleg érdekel.
2006-ban elég volt az utcára menéshez annyi hogy 'nem csináltak semmit 4 évig'... még csak lopni se loptak ilyen nyilvánosan, egyszerűen csak mint a Kádárnál, olyan pénzből éltek, ami nem volt. De nem ez a lényeg.
Ma fideszes kiskirályok 'uralják' az ország jórészét, több száz, több ezer hektáros, volt állami földeket tulajdonolnak családostul, kezdve Mészáros, Lázár, és a többi. Sőt, a Szijjártó a futsal csapatával kapcsolatba álló holland(?) embernek is szerzett nem kevés földet, azaz külföldi kézbe adta ezzel.
Az, hogy látványosan gazdagodnak a haza pénzéből a tűzhöz közel álló politikusok, nem zavar?
Az, hogy most kiderült, hogy a Matolcsy a 250 milliárdot a saját alapítványának valszeg állami pénzből adta át, az nem zavar?
Az, hogy minden egyes sporteseménybe belefolyik a politika, az nem zavar?
Az, hogy egész köztévé birodalom épült ki, csak a saját, torzított hírek tévéből való sugárzására, az nem zavar?
Az, hogy 10 éve az oroszokhoz húzás még hazaárulás volt, ma meg elvárás, az nem zavar?
Az, hogy az alfahír tojik a magyar hírekre, ellenben szinte csak külföldi migráns helyzettel van tele, az nem csali? Addig is azt hallod, nem azt, hogy nálunk mi van.
Amikor bármikor volt "baloldali" (nem) tüntetés, és ott a Jobbik vezetősége majdhogynem kézzel-lábbal tiltakozott az ellen hogy bárki is menjen, az nem volt rossz? Vagy fontosabb a baltól való elkülönülés, mint esetleg az országot negatívan érintő dolgok elleni felszólalás?
És az, hogy ezek ellen a ti vezetőitek alig lépnek fel, sőt, inkább még feléjük húznak, az végképp nem zavar?
Én azt hittem, Ti a magyar hazáért álltok ki.
És mondom, ez NEM trollság, nem hergelés, semmi ilyen, engem érdekel, hogy ezek teljesen oké? Ezek nem ütik meg az utcára menés ingerküszöbét?
Azért itt kérdezem, mert jobbikos ismerőseim annyit mondanak rá hogy 'hát érdekes, de annyira nem érdekel engem, én csak utálom a cigányokat' vagy hogy 'ezt úgy se érted, te liberális vagy', ha meg más oldalon kérdezem névvel akkor meg hirtelen zsidó, hazaáruló, libsi, agymosott, stb leszek.
Ja és nem pontozok le senkit
"2006-ban elég volt az utcára menéshez annyi hogy 'nem csináltak semmit 4 évig'."
na jó, de akkor még nem volt a jobbik a parlamentben, mostanra meg közel furakodott a tűzhöz, hülye lesz magára gyújtani...
A Jobbik rendezett tiltakozó megmozdulásokat földügyben, csak foganatja nem volt.
Kevés embert érdekel, csak a spekulánsokat. A középosztálynak büdös paraszti melónak hat a föld. Nem is érti, hogy miért kelnek el ilyen "drágán" azok a földek. A magyar kisparasztnak pedig a szegénység jut az eszébe. Nem véletlen, hogy ilyen elterjedtek a zsebszerződések Magyarországon. Azt se feledjük el, hogy 2013-ban Ángyánék és sokan mások is szerveztek ebben a körben "nagy" demonstrációt. Mindezeket eredménytelenül. Most az elmúlt 3 hónapban tartót tüntetéseken, jó ha 2 tucatnyian voltak.
Sajnos a Jobbik aktivisták létszáma is megcsappant, mert sokan a magyar viszonyok között külföldre mentek dolgozni és csak a kampány időszakban vagy szavazásokra térnek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!