A Jobbikosok szerint Orbán Viktor "jól csinálja dolgát menekültügyben"?
Figyelt kérdés
Olvastam már pár Jobbikost itt aki meg van elégedve Orbán Viktorral. A véleményeteket várom hogy miben is jó, és milyen tetteket tett menekültügyben ami számotokra tetszett.2015. szept. 7. 14:00
1/7 anonim válasza:
Orban nem a jobbik velemenye miatt csinalja jol a dolgat, hanem egyszeruen jol csinalja amit meg a jobbik is elismer.
2/7 A kérdező kommentje:
A Jobbik hol ismeri el? Kérnék egy Vona Gábor vagy egy Volner János interjút, közleményt ami elismeri.
Ja és mit csinál jól? Kifejtenéd? Köszönöm.
2015. szept. 7. 14:08
3/7 A kérdező kommentje:
1-es várom a válaszod még mindig!!!!
2015. szept. 7. 14:21
4/7 anonim válasza:
Kedves kerdezo, a temaban sok kerdesnel olvashatod mar a valaszomat ... ne haragudj, de nem vagyok papagaj es nem fogom mindig es mindenhol ugyan azt ismetelni. Nem is ertem minek tettel fel egy olyan kerdes, ami egy oldalon van legalabb husz. Olvass mashol valaszokat es kesz.
5/7 A kérdező kommentje:
"Kedves kerdezo, a temaban sok kerdesnel olvashatod mar a valaszomat"
Figyelj sok 60%-os kérdező van, neked neved nincs kiírva. Tehát honnan tudjam (és miért is kéne figyelnem?) hogy te mit írsz!
Látom érvek és bizonyítékok az állításodra nincsenek, szóval az arrogáns kiosztó stílusod nem értem, egyszerű kérdések voltak. Egyszerű bizonyított választ vártam hogy a válaszod megindokold. De látom besértődtél és ez nem megy...csak sajnálni tudlak és kinevetni!
2015. szept. 7. 14:42
6/7 anonim válasza:
Olvastam Vona Gábor nyilatkozatait, én inkább úgy vettem le hogy nincsen a párt megelégedve a kormány menekült politikájával. Ha konkrétan érdekel miért nincsenek ők megelégedve ezzel, linkelek cikket.
7/7 anonim válasza:
Kérdező, Vona nyilván nem fogja elismerni a kormány eredményeit, mert akkor kvázi már most elbukott a választásokon. Ő ellenzéki, neki azt kell nyomatni, hogy miért NEM jó a mostani kormány, és ők mindent jobban csinálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!