Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért hiszik azt...

A Fideszesek miért hiszik azt hogy Orbán Viktor szent és sérthetetlen? De viszont ő kioszthat mindenkit.

Figyelt kérdés

Eléggé érdekes hogy Orbán Viktor szent, őt nem bánthatja meg senki, ő neki nem szólhat be senki. Nem vonhatja kérdőre sem.

De viszont Orbán Viktor mindenkit kioszthat EU-s és hazai szinten. (Parlamenti felszólalásai és minden felszólalása ilyen.)

Mi lehet ez a fanatizmus sok emberben?

2015. szept. 6. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Én azt bírom, amikor mond valamit az egyik nap és fanatikusan mellé állnak, aztán másnap az ellenkezőjét állítja, de akkor is ugyanakkora vehemenciával védik.

Elvtelen, szánalmas, gerinctelen, szélkakas banda a fideszes.

2015. szept. 6. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

a baloldali liberálisok (mint te) miért hiszik annyira, hogy amit ők állítanak az a szentírás?

én nem védem Orbánt, sőt soha nem is szavaztam a fideszre, de az amit most tesz az országért, nagyon helyes dolog!

melyik baloldali állt ki Magyarországért?

csak fröcsögnek, mocskolódnak, hamis hírekkel árasztják el a médiát, és még sorolhatnám!

2015. szept. 6. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem fanatizmus. Én is utálom a Fideszt, de amikor Orbán osztani kezd valakit, egyet kell értenem vele, mert olyankor minden szava igaz.

Persze néha van kivétel is, de nem jellemző.

2015. szept. 6. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell ehhez fideszesnek lenni. Orbán az UE-t mint szervezetet támadja. A nemzetközi sajtó minket, magyar embereket, személyeket támad, ellenünk folytat most gyűlöletkampányt. Bárki is lenne lenne most kormányon, támogatnám abban, hogy ennek elejét vegye, de minimum bosszút álljon.

Kezdetként azonnal menekültek ezreit szállítani az Osztrák határra, majd az osztrákok kezdenek velük, amit akarnak. Építsenek esetleg kerítést...

Aztán minden svájci állampolgárt haladéktalanul kitiltani az országból, az itt levőket is beleértve, záros határidővel a távozásra.

Aztán Németországot emlékeztetni a 2. világháborúban elkövetett dolgaira, és hogy a mostani nagy humanitáriusságuk csak az ebből fakadó megfelelési kényszernek tudható be.

Aztán a józanabb országokkal (Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Ororszország, Egyesült Királyság stb.) keresni valami normális megoldást, amivel az ide érkezőket kényszeríteni lehet a törvények betartására, valamint a jogtalanul érkezőket el lehet küldeni a p***csába.

És persze bünti Görögországnak, Olaszországnak, Macedóniának és Szerbiának a válság fokozása és elősegítése miatt.

2015. szept. 6. 18:43
 5/13 A kérdező kommentje:

#1: Igazad van.

#2: Nagyon rosszul hiszed mert Jobbikos vagyok. De vártam már egy ilyen személyeskedő okoskodó megmondót.

És mit tesz az országért? Hol áll ki? Nem látom a Határőrséget még mindig amit a Jobbik mond! Özönlenek be a menekültek és semmit nem tesz!

#3: Én igazat még sosem adtam neki...nem volt olyan számomra. Elszámoltatással is csak hitegette a népet!

#3:

2015. szept. 6. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Mind az istenítők és a folyamatos fikázók is elég nagy tévedésben vannak vele kapcsolatban, legalábbis a többség. Habár ő a miniszterelnök és a vezető párt elnöke, de koránt sem sérthetetlen. Választásokon pártokra szavazunk és nem emberre! Ha visszatekintünk a közelmúltban is többször cserélték le a miniszterelnököket.

Így ha úgy dönt a Fidesz, akár le is cserélhetik másra.

2015. szept. 6. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

azért nem látod a határőrséget mert alul vagy tájékozódva.

el lett ugatva, hogy szeptember 15-én indul a határ védelmi program.

mivel gondolom nem fognak csak úgy magától hirtelen hamar gyorsan megoldódni az esetleges szervezési dolgok, így kell idő még megszervezik az egészet, és hadrendbe állítják a katonaságot.

de hiába beszélek, úgysem fogod ezt megérteni.

2015. szept. 6. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

#7: "azért nem látod a határőrséget mert alul vagy tájékozódva."

Te okos, nincs is Határőrség nem zavarjon, 2008 óta. (A Jobbik akarja visszaállítani.)

Határrendészet van a Rendőrségen belül, csak tájékoztatlak!

"el lett ugatva, hogy szeptember 15-én indul a határ védelmi program. "

Neked lehet ugatták, nem fog változni semmi. Aki elszánt azt a kerítés sem érdekelte eddig sem!

"mivel gondolom nem fognak csak úgy magától hirtelen hamar gyorsan megoldódni az esetleges szervezési dolgok, így kell idő még megszervezik az egészet, és hadrendbe állítják a katonaságot.

de hiába beszélek, úgysem fogod ezt megérteni."

Mit szervezik meg? Nem szavazta meg a Parlament! Nem volt meg a többség hozzá!

(Ha ennyire idióta vagy inkább ne is írj mert fogalmad sincs a dologkról csak osztod az észt.)

2015. szept. 6. 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő mindegy, h Jobbikos, MSZPs vagy LMPs gondolkodást mondasz mind rossz, de te a "legjobbat" választottad a Jobbikot. Akkor is ellenzék vagy és mindent elleneztek, bárki bármit csinálna, a Határőrséges maszlaggal és az egyből az oszták határra szállítással sokat érnénk el vele, max egy pár milliárd forintos bírságot ítélne meg az EU a szabályok meghágásáért. A határőr is ugyan azt tudná csinálni mint a rendőr. Nem vagyok fideszes, sőt én se díjazom mindig amit csinál, de még mindig az ő pártja a legjobb. Mivel vagytok ti különbek, ti se ismeritek el a hibáitokat, nem lehet szidni benneteket és ti bárkit bármikor kritizálhattok. Nem a politikusokat kell szidni ha szar az élet, hanem tenni ellene. Mellesleg bárki lehet politikus, polgármester sőt Eu bizottság tag is.

A mentalitással van baj az egész országban, h nem segíteni akarja egyik párt se az országot, hanem hatalomra jutni és tönkre tenni.

(jobbiknak is lehetne a neve, h rosszabbik)

2015. szept. 6. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Szinte az egyetlen vezető Európában aki ki meri mondani hogy a bevándorlásból baj lesz és meg kell akadályozni. Persze ezt mindenki tudja csak ilyet bűn mondani. Ezt meri más vezetők fejéhez vágni. Ennyi. Gondolom jobb lenne ha kussolna és tranzitzónát csinálna Magyarországból igaz?
2015. szept. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!