Minden megyében legalább 1 uszodának és egy stadionnak kell lennie?
Ezt Orbán Viktor mondta ma a sajtótájékoztatón, egy 3000 férőhelyes multifunkciós sport és rendezvény csarnokot is akar építtetni, továbbá uszodát, autóút szélesítés stb....
Szabályosan úgy beszélt, mint anno Szent István, aki azt mondta, "Minden 10 településen épüljön 1 templom!"
Csak itt már Stadionról van szó...
De minek ennyi stadion nekünk???
Uszoda tényleg nem árt.
Ahol én lakom, itt nemrég épült.Nagyon hasznos, nem kell 30 kilométert autóznom, hogy úszni tudjak.
Miért? Nincs minden megyében legalább 1 uszoda és egy stadion?
Zala megyében például szerintem több is van mindkettőből (azért mondom, mert úgy tudom, hogy ma pont itt járt a nagyvezír).
Hát...
Másik, azt elfelejtettem a leírásomban leszögezni, hogy óriási ellentmondásba keveredett a Diktátor, mert a napokban azt mondta, hogy több pénzt fordítanak közoktatásra, egészségügyre és a közbiztonságra...
Most meg azt mondja, hogy minden megyében legyen uszoda és stadion...
Most akkor mire is akarja fordítani a sok milliárdot????
És még erre a b4romarcúra mondja a Századvég, hogy Orbán Viktor a "Legjobb" miniszterelnök...
Hát baromira a legjobb -_-
Nem hiszem hogy jó ötlet ez a sok stadion egy olyan országban amiben más dolgokra is nagyon kellene a pénz, pl oktatásra, kórházra, hadügyre.
Uszoda már van mindenütt, azt már nem kell építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!