Jobbikosok! Lenéztek minden barna bőrű embert?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert például nekem is természetesen kreol bőröm van, emiatt ért már faji alapú megkülönböztetés. Én nem mondhatom magam magyarnak? Magyar-horvát, és talán egy kicsi avar vér is van bennem, de az utolsóban nem vagyok biztos.2016. febr. 12. 20:37
1/19 anonim válasza:
"talán egy kicsi avar vér is van bennem"
:))))
Azt tudtad hogy már 1000 éve nem léteznek avarok?
2/19 anonim válasza:
Az olaszok, spanyolok, portugálok is sötétebbek kicsit.
Nincs ezzel semmi gond, attól még európai népcsoportok.
Sőt, magyarok közt is vannak kreol színűek, de mégsem cigányok.
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves első! Talán attól hogy már beolvadtak/kihaltak, még nem lehetnek utódjaik, akik a génjeiket tovább vitték?
2016. febr. 12. 21:16
6/19 anonim válasza:
5# Nem ugyanis 1000 év alatt akkor mértékű a népkeveredés hogy egyszerűen nem lehet már avarságról és avar genetikáról beszélni. Nyomtalanul beolvadt az egész népcsoport.
7/19 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel mára már magyarokról sem lehet, mert kiírtódtak, keveredtek. :P
2016. febr. 12. 21:28
9/19 anonim válasza:
Avar vér, az igen. Az honnan derült ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!