Jobbikosok! Lenéztek minden barna bőrű embert?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert például nekem is természetesen kreol bőröm van, emiatt ért már faji alapú megkülönböztetés. Én nem mondhatom magam magyarnak? Magyar-horvát, és talán egy kicsi avar vér is van bennem, de az utolsóban nem vagyok biztos.2016. febr. 12. 20:37
11/19 anonim válasza:
"Azt tudtad hogy már 1000 éve nem léteznek avarok?"
Ácsi!
Az itteni népekkel keveredtek az újonnan érkezők. Mintha egy pohár vízbe újabb és újabb adagot töltenél.
Éppen ezért a ma élő magyarságban a Kárpát-medencében valaha előforduló népek (kelta, szkíta, hun és avar) vére csörgedezik.
12/19 anonim válasza:
"Jobbikosok! Lenéztek minden barna bőrű embert?"
Cigányok, lenéztek minden fehérbőrű embert?
14/19 anonim válasza:
11# Világosan ismerjük a mai magyarság genetikáját és nincs olyan hogy avar genetika. De te is megnézheted:
15/19 anonim válasza:
Nem. Vannak mexikói ismerőseim, és ők nagyon aranyosak. A cigányok közül se nézek le mindenkit pusztán a származása miatt, de attól még tisztában vagyok vele, hogy a nagy részük munkakerülő és bűnöző.
16/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha hülyeséget írtam, de több ősöm is arról a területről származik, ahol az avarok az utolsó századaikban éltek, ennél fogva gondoltam így ezt.
2016. febr. 13. 10:08
17/19 anonim válasza:
Kérdező, a saját feltételezésedet vetíted rá a Jobbikosokra. A Jobbikosok - néhány kivételtől eltekintve - nem olyan primitívek, hogy bőrszín alapján diszkrimináljanak.
18/19 anonim válasza:
Amikor valaki leparasztozz valakit, akkor nem azért teszi, mert nem tiszteli a földművelőt. Pusztán az következik be, hogy 100 évvel ezelőtt is az volt a legalacsonyabb társadalmi rang. Ugyan ez a helyzet a "cigány" minősítéssel. Nem a bőrszín a kérdés, hanem egyfajta viselkedési norma. Jobbikosok is így vélekednek. A cigánysághoz párosított negatív életvitelt ki kell nevelni a társadalomból. Ezek az élet formák, a vasazás, őregezés és a bandába verődött kis stílű az emberek számára problémát okozó kisebb bűncselekményre történő hajlandóság. Ami nem minden cigányban van meg és nem kizárólagosan csak cigányban van meg.
19/19 anonim válasza:
Kreol vagyok *_*, az baj? :D Vagy azt hova sorolódik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!