Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Lenéztek minden...

Jobbikosok! Lenéztek minden barna bőrű embert?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert például nekem is természetesen kreol bőröm van, emiatt ért már faji alapú megkülönböztetés. Én nem mondhatom magam magyarnak? Magyar-horvát, és talán egy kicsi avar vér is van bennem, de az utolsóban nem vagyok biztos.
2016. febr. 12. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%

"Azt tudtad hogy már 1000 éve nem léteznek avarok?"

Ácsi!

Az itteni népekkel keveredtek az újonnan érkezők. Mintha egy pohár vízbe újabb és újabb adagot töltenél.

Éppen ezért a ma élő magyarságban a Kárpát-medencében valaha előforduló népek (kelta, szkíta, hun és avar) vére csörgedezik.

2016. febr. 12. 23:15
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

"Jobbikosok! Lenéztek minden barna bőrű embert?"

Cigányok, lenéztek minden fehérbőrű embert?

2016. febr. 13. 00:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Őt biztos nem [link]
2016. febr. 13. 01:00
 14/19 anonim ***** válasza:

11# Világosan ismerjük a mai magyarság genetikáját és nincs olyan hogy avar genetika. De te is megnézheted:

[link]

2016. febr. 13. 04:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem. Vannak mexikói ismerőseim, és ők nagyon aranyosak. A cigányok közül se nézek le mindenkit pusztán a származása miatt, de attól még tisztában vagyok vele, hogy a nagy részük munkakerülő és bűnöző.
2016. febr. 13. 09:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha hülyeséget írtam, de több ősöm is arról a területről származik, ahol az avarok az utolsó századaikban éltek, ennél fogva gondoltam így ezt.
2016. febr. 13. 10:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, a saját feltételezésedet vetíted rá a Jobbikosokra. A Jobbikosok - néhány kivételtől eltekintve - nem olyan primitívek, hogy bőrszín alapján diszkrimináljanak.
2016. febr. 13. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Amikor valaki leparasztozz valakit, akkor nem azért teszi, mert nem tiszteli a földművelőt. Pusztán az következik be, hogy 100 évvel ezelőtt is az volt a legalacsonyabb társadalmi rang. Ugyan ez a helyzet a "cigány" minősítéssel. Nem a bőrszín a kérdés, hanem egyfajta viselkedési norma. Jobbikosok is így vélekednek. A cigánysághoz párosított negatív életvitelt ki kell nevelni a társadalomból. Ezek az élet formák, a vasazás, őregezés és a bandába verődött kis stílű az emberek számára problémát okozó kisebb bűncselekményre történő hajlandóság. Ami nem minden cigányban van meg és nem kizárólagosan csak cigányban van meg.
2016. febr. 14. 23:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Kreol vagyok *_*, az baj? :D Vagy azt hova sorolódik? :D
2016. febr. 15. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!