Mi a véleményetek a jobbikról?
Ha a jobbikos képviselők befizetik az adótartozásaikat és nem a politikában látják a kiutat, a megoldást a pénzügyi helyzetükre akkor el is hiszem(hittem volna).
Ne légy már nevetséges!
A Jobbik tagoknak a vállalkozása nem mehet tönkre?
De az lenne csak a ciki ha Pokorni, vagy Kóka, esetleg, Hagyó nem fizetné az adóját a sok korrupt lopás után.
Na az tényleg mindennek a teteje lenne!
Érted pp= puhapöts?
A kérdezőnek:
Ha szarul akarsz élni pár fanatikus, hülye miatt (esetleg háborúzni). És mindig csak ellenségképeket keresni, hogy most ez a zsidók, most a szlovákok, most a románok, kínaiak, miatt ilyen szar, akkor nyugodtan szavazz a jobbikra. Szerintem a Fidesz jobb választás lenne, ha egzisztencia képzés előtt állsz akkor azért, ha meg akarod tartani akkor azért.
"Ha szarul akarsz élni pár fanatikus, hülye miatt (esetleg háborúzni). És mindig csak ellenségképeket keresni, hogy most ez a zsidók, most a szlovákok, most a románok, kínaiak, miatt ilyen szar, akkor nyugodtan szavazz a jobbikra. Szerintem a Fidesz jobb választás lenne, ha egzisztencia képzés előtt állsz akkor azért, ha meg akarod tartani akkor azért."
gondolom te se akarsz lesüllyedni az ő szintünkre?
a pártjuk körül omladoznak a falak
de ők továbbra is másokat fikáznak
alaptalanul
ne legyél te is ilyen szenilis idióta
tartsál velünk a szebb jövő felé, ne a mocskolódókkal
végül is a döntés a tiéd
mi szeretettel várunk :)
szavazz belátásod szerint
"A Jobbik tagoknak a vállalkozása nem mehet tönkre? "
Tönkrement vállalkozók akarják rendbe hozni az országot?
Az nagyon jó ötlet te nagyon okos jobbikos. Még én se lépek politikai pályára , pedig nekem nem ment tönkre a vállalkozásom.
""Ha szarul akarsz élni pár fanatikus, hülye miatt (esetleg háborúzni). És mindig csak ellenségképeket keresni, hogy most ez a zsidók, most a szlovákok, most a románok, kínaiak, miatt ilyen szar, akkor nyugodtan szavazz a jobbikra. Szerintem a Fidesz jobb választás lenne, ha egzisztencia képzés előtt állsz akkor azért, ha meg akarod tartani akkor azért." "
pont az ilyen aljas 37 esek miatt szavazok én is a JOBBIKRA
elegem van ha baj van másokra mutogatnak
jobbik még nem is volt a parlamentben de ők már azt mondják minden az ő hibájuk
hát elegem van belőlük és a hazugságaikból
az én gyerekeim nem fognak ilyen banda közelében felnőni
jövőt akarok Jobbikra szavazok!
"A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16"
a saját pártodról írjál. tudom, hogy az sokkal nehezebb. mi a jobbikosok meg tudjuk magyarázni, hogy miért a jobbik. ti viszont nem tudjátok megmagyarázni, hogy miért a fidesz, csak köpködni tudtok.
Én annyit mondok hogy vasárnap minden kiderül!
Addig is Adjon az Isten!!!
Tönkrement vállalkozók akarják rendbe hozni az országot?
Az nagyon jó ötlet te nagyon okos jobbikos. Még én se lépek politikai pályára , pedig nekem nem ment tönkre a vállalkozásom.
Végül is, lehet olyanokra is szavazni akik soha nem vállalkoztak csak loptak!
Barátom, a nyugati világban csak úgy jönnek mennek a vállalkozások. Amiben másabbak itt az állapotok, az annyi hogy itt ragaszkodsz hozzá, mert sokkal nehezebb felállni.
Sokkal nehezebb kiheverni, mert itt a legtöbb a
kényszervállalkozó, aki azért vállalkozik hogy legyen munkája és nem azért hogy dőzsöljön.
A világodat nem tudod barátom, és ebből az országból 2cm ert nem láttál, nem értesz: Csak hozod a rossz formádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!