Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a jobbikról?

Mi a véleményetek a jobbikról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 19:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
velük is 2 szavazattal több :D
2010. ápr. 9. 19:52
 12/41 anonim ***** válasza:
57%
A legtisztább erő!
2010. ápr. 9. 19:55
 13/41 anonim ***** válasza:
43%

"Az egyetlen párt akit nem vett még meg a nemzetközi tőke. "

Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.

A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök.

2010. ápr. 9. 19:58
 14/41 anonim ***** válasza:
16%
fasiszta, náci, kirekesztő, szélső jobb, lázadó... Csak a Fidesz!
2010. ápr. 9. 19:59
 15/41 anonim ***** válasza:
66%
Jobbik = jövő
2010. ápr. 9. 20:02
 16/41 anonim ***** válasza:
48%

"fasiszta, náci, kirekesztő, szélső jobb, lázadó... Csak a Fidesz!"

sohaaa náci fidesz sohaaa

bár így is belefulladnak a sok kínos ügyükbe

azt se tudják mit hazudjanak

2010. ápr. 9. 20:03
 17/41 anonim ***** válasza:

"Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.

A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök."

fidesz wellis szoci cégével több miliós ingatlan csalást műveltek és még bizonyíték is van róla hmmm

a Jobbik soha nem volt benne korrupciós ügybe ne is hitegesd magad

az egyetlen tiszta párt

2010. ápr. 9. 20:04
 18/41 anonim ***** válasza:

Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.

A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök.

Én még nem láttam Orosz tescót vagy egyéb pénznyelőt sehol, sőt még korrupció gyanús eseteket sem.

De Izraelit nem is keveset.

De persze, Vonának nem is nagyon volt még lehetősége tárgyalni az Oroszokkal, ami ugye sem a magyar jobbról sem balról nem elmondható.

De talán a kampányra költött összegeket is össze lehetne vetni. Főleg úgy hogy még Jobbikos nem kapott 1 FT fizetést sem, nem hogy kopogtató cédula vérdíjat!

Kapj a víztoronyhoz puhapöts!

2010. ápr. 9. 20:06
 19/41 A kérdező kommentje:
Én még vacilálok a Jobbik és a Fidesz között,de valószínűleg az előbbi lesz nálam is!Valaki azt mondta nekem nemrég,hogy biztosan azért vagyok Jobbik párti,pontosabban azért ilyen népszerű a Jobbik az egész országban,mert divat lett a magyarkodás,és a sok birka beáll az erő mögé...szó szerint így fogalmazott...én nem értek vele egyet,mert nem azért akarok rájuk szavazni,mert,hogy ez most mennyire f*sza dolog.De erről mi a vélemény?
2010. ápr. 9. 20:08
 20/41 anonim ***** válasza:

"fidesz wellis szoci cégével több miliós ingatlan csalást műveltek és még bizonyíték is van róla hmmm

a Jobbik soha nem volt benne korrupciós ügybe ne is hitegesd magad

az egyetlen tiszta párt"

Ha a jobbikos képviselők befizetik az adótartozásaikat és nem a politikában látják a kiutat, a megoldást a pénzügyi helyzetükre akkor el is hiszem(hittem volna).

2010. ápr. 9. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!