Mi a véleményetek a jobbikról?
"Az egyetlen párt akit nem vett még meg a nemzetközi tőke. "
Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.
A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök.
"fasiszta, náci, kirekesztő, szélső jobb, lázadó... Csak a Fidesz!"
sohaaa náci fidesz sohaaa
bár így is belefulladnak a sok kínos ügyükbe
azt se tudják mit hazudjanak
"Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.
A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök."
fidesz wellis szoci cégével több miliós ingatlan csalást műveltek és még bizonyíték is van róla hmmm
a Jobbik soha nem volt benne korrupciós ügybe ne is hitegesd magad
az egyetlen tiszta párt
Igen persze, vona gábor csak wellness hétvégézni járkál Oroszországba.
A jobbikot támogatók akik finanszírozzák a kampányt, fizetik a majmokat, az esetleges hatalomra kerülésnél majd ott fognak sorba állni, hogy akkor mi segítettünk, most ti jöttök.
Én még nem láttam Orosz tescót vagy egyéb pénznyelőt sehol, sőt még korrupció gyanús eseteket sem.
De Izraelit nem is keveset.
De persze, Vonának nem is nagyon volt még lehetősége tárgyalni az Oroszokkal, ami ugye sem a magyar jobbról sem balról nem elmondható.
De talán a kampányra költött összegeket is össze lehetne vetni. Főleg úgy hogy még Jobbikos nem kapott 1 FT fizetést sem, nem hogy kopogtató cédula vérdíjat!
Kapj a víztoronyhoz puhapöts!
"fidesz wellis szoci cégével több miliós ingatlan csalást műveltek és még bizonyíték is van róla hmmm
a Jobbik soha nem volt benne korrupciós ügybe ne is hitegesd magad
az egyetlen tiszta párt"
Ha a jobbikos képviselők befizetik az adótartozásaikat és nem a politikában látják a kiutat, a megoldást a pénzügyi helyzetükre akkor el is hiszem(hittem volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!