Horthy Miklós miért háborús bűnös?
A 21. században végre nem ismerik el hogy Magyarországra csak ráfogták a háborút, és semmi köze nem volt hozzá? Kicsi jelentéktelenek voltunk akkor is, azt tettük amit muszáj volt. Sokkal inkább háborús bűnös Anglia, Franciaország mivel az első világháború után olyan békeszerződést hoztak amit tudták hogy a Németek nem fognak benyelni, vagyis közvetett módon az ő hibájuk.
És ha szerintetek se volt Magyarország háborús bűnös akkor Horthynak miért nem lehet pl. szobrot állítani?
Horthyt elítélte valamelyik nemzetközi bíróság?
NEM!
Vita lezárva!
Szerintem ugyan az, mint eddig....burkolt anyázás, hülyézés, nácizás és a hülyeség bizonygatása.
Akkor válaszolok a kérdésre:
Jogilag nem volt háborús bűnös......és máshogy sem. A háborúhoz volt köze. Szobrot pedig azért nem lehet állítani neki, mert szélsőséges hisztériarohamot okoz és mert félnek tőle (hogy a szobortól vagy a halott Horthy-tól azt nem tudom, tőlük kell megkérdezni).
Azért te bizonyára kiscserkész lehettél hogy sztárolod Szálasit.Hidd el a nyilas buli azoknak volt csak szórakoztató akik 16-17 évesen felhúzták a karszalagot meg a nyakukba akasztottak egy géppisztolyt.
Egy esetleges szerepcserénél(téged kísérnek) már nem is tartanád jó bulinak.Valószínűleg be is szarnál meglátva a Dunát. Akkor és ott imába foglalhatnád Szálasi nemzetvezető nevét.
# 45/46 Időpont ma 19:53
Aki olyan szóösszetételt használ, hogy "Szálasi tisztességes", az inkább ne szólaljon meg. De nem csak politikai témakörben, hanem úgy egyébként sem, soha semmiben.
# 49/50 Időpont ma 22:03
Mondom ne szólalj meg. A komcsik egyik legnagyobb bűne, hogy felakasztották és nem szenvedett eleget.
Még hogy ő nem tudott semmiről...
# 52/52 Időpont ma 23:07
Aki szálasi mellett érvel, az ne akarja megmondani senkinek, hogy ki az antimagyar. Egyértelműen elfogult vagy az irányába, és hazudsz is. Innentől kezdve értelmetlen bármit mondani, részemről lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!