Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Ausztria szintű életszínvon...

Ha Ausztria szintű életszínvonal lenne Magyarországon, akkor zavarna az egypártrendszer?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 12:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
szerintem hülyék vagytok. ha megvan mindenetek, ha nem kell a politikai élettel törődnötök, akkor nem mind1, hogy 1 vagy több pártrendszer van? ennyire bele vagytok savanyodva az egész politikába meg abba, hogy minden szar ami nem demokrácia?
2010. ápr. 9. 14:11
 22/28 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai berendezkedéssel esélyünk nincsen felzárkózni arra a szintre. Vagy egy hatékony diktatúra, vagy pusztuló demokrácia. Sajnálom, ennyit tudunk.
2010. ápr. 9. 14:12
 23/28 anonim ***** válasza:
nem lenne baj a demokráciával, ha az emberek tudnák, hogy mire való és hogyan kell használni. de hülyék hozzá.
2010. ápr. 9. 14:16
 24/28 anonim ***** válasza:
Azért tökfejek,mert hiába lenne ház,kocsi miegymás,ha egyik nap azt mondaná,hogy takarodj innét,mert most a Jóskáé lesz a ház,akkor mehetnétek az utcára egy szál gatyában....
2010. ápr. 9. 14:19
 25/28 anonim ***** válasza:

@14:11

Nem épp az a baj a világgal, hogy annak akinek megvan mindene, minden mást lesz@r?

2010. ápr. 9. 15:55
 26/28 anonim ***** válasza:

"ma 14:19":

az egypártrendszer nem ezt takarja. ha jó életet biztosítanak és a népet szolgálják, akkor miért tennének ilyet?

de látod a mostani demokráciában ez elégég jól megy, hogy beleviszik az embereket egy tonna adósságba és szépen kiszórják őket az utcára.

2010. ápr. 9. 15:58
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nem épp az a baj a világgal, hogy annak akinek megvan mindene, minden mást lesz@r?"

nem nem az a baj a világgal, hanem az ,hogy bizonyos helyeken, pl Magyarországon az ember szimplán leszar.

Amúgy ne keverjük a normális színvonalas életet a sznobsággal:)

2010. ápr. 9. 15:59
 28/28 anonim ***** válasza:

félreértét ne essék. én pl jobbikos vagyok, de a hátam közepére sem kívánom a jobbikot 2/3-os többséggel, ahogy a többit se. Bízom bennük, reményt érzek tőlük, de annyira nem, hogy egypártrendszerben akarjam látni őket:) ilyen pártot nem látok itthon aki a kérdésben leírtakat egyedül megvalósíthatná.

amúgy faxa lenne a demokrácia, ha az emberek nem gyűlöletből szavaznának és a politikusoktól nem a műsort várnák, hanem az eredményeket, azt, hogy mutassanak fel valamit és ne piti lejáratásokat.

2010. ápr. 9. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!