Ha Ausztria szintű életszínvonal lenne Magyarországon, akkor zavarna az egypártrendszer?
@14:11
Nem épp az a baj a világgal, hogy annak akinek megvan mindene, minden mást lesz@r?
"ma 14:19":
az egypártrendszer nem ezt takarja. ha jó életet biztosítanak és a népet szolgálják, akkor miért tennének ilyet?
de látod a mostani demokráciában ez elégég jól megy, hogy beleviszik az embereket egy tonna adósságba és szépen kiszórják őket az utcára.
"Nem épp az a baj a világgal, hogy annak akinek megvan mindene, minden mást lesz@r?"
nem nem az a baj a világgal, hanem az ,hogy bizonyos helyeken, pl Magyarországon az ember szimplán leszar.
Amúgy ne keverjük a normális színvonalas életet a sznobsággal:)
félreértét ne essék. én pl jobbikos vagyok, de a hátam közepére sem kívánom a jobbikot 2/3-os többséggel, ahogy a többit se. Bízom bennük, reményt érzek tőlük, de annyira nem, hogy egypártrendszerben akarjam látni őket:) ilyen pártot nem látok itthon aki a kérdésben leírtakat egyedül megvalósíthatná.
amúgy faxa lenne a demokrácia, ha az emberek nem gyűlöletből szavaznának és a politikusoktól nem a műsort várnák, hanem az eredményeket, azt, hogy mutassanak fel valamit és ne piti lejáratásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!