Ha Ausztria szintű életszínvonal lenne Magyarországon, akkor zavarna az egypártrendszer?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 12:08
11/28 anonim válasza:
Nekem nem kéne egy takony audi. Ha lenne magyar csepel autógyár felőlem jöhet az egypárt!
12/28 A kérdező kommentje:
Amit én látok, hogy a magyar, ha összegyűlik rá a pénze, megveszi az Audit, persze használtan és mellette inkább éhenhal, csak hogy jómódúnak mutassa magát.
Miért van szükség erre az önbecsapásra?
Az egész világ azért jutott ide, mert az ember többnek akart látszani, mint ami.
Ezért kell gyökeres változás a LELKEKBEN. Éppen ezért érzem úgy, hogy a magyar ember szellemi kiskorú a demokráciához, ha materialista pártokat választ, a saját nyomorát válassza.
2010. ápr. 9. 12:39
13/28 anonim válasza:
ez egy megvalósíthatalan dolog amit leírsz... csak a tanulatlan emberek hiszik el ezt az utópiát, mert ilyen sohasem volt, és soha nem is lesz.. és a kérdésedre a válasz: igen zavarna.
15/28 anonim válasza:
nem értek egyeseket, ha jó a fizujuk, jól élnek, akkor mit akarnak még? kint az utcán nem gyilkolják le őket mert közbiztonság van, stb.. ennél milyen nagyobb szabadságot akartok?
17/28 anonim válasza:
írjátok már le, hogy miért zavarna titeket.
18/28 anonim válasza:
Mert nem lenne demokrácia.A demokrácia önmagában érték.Azt jelenti,hogy a nép döntheti el,hogy mit akar,kit akar vezetőnek.És ha rossz döntést hoz,a következményeit is neki kell vállalni.
19/28 A kérdező kommentje:
Mert fenntartják a jogot maguknak, hogy joguk van ahhoz, hogy mindent, amink lenne, odaadjanak külföldieknek. Ez a nagy szabadságuk
2010. ápr. 9. 14:08
20/28 anonim válasza:
Mindenesetre én nem szeretnék osztrák "életszínvonalú"(Ez egy hülye kifejezés arra,mire használják,az életszínvonal nem csak anyagi dolgokat jelent.)diktatúrában élni.Inkább Ausztriát tekintem példának,osztrák életszínvonalú DEMOKRÁCIA.Szerintem olyat is el lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!