Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tekinti a szoclib...

Miért tekinti a szoclib közeli média a magyar oktatás csődjének okát a mindennapos kötelező tesit és hittant?

Figyelt kérdés

Egyik kedvenc publikálóm a finn oktatást vette górcső alá : [link]

és szerinte a magyar oktatást 100 milliárdból finn szintűvé lehet tenni (ne menjünk bele mennyire alapvetően ostobaság ilyet mondani)

és hivatkozik, hogy a magyar oktatás csődjét jól mutatja egy 2012-es PISA mérés

[link]

Szerintem a 2012ben mért adatok pont, hogy az ő kedvenc szoclib oktatáspolitikusainak kitartó 8 éves munkáját tükrözi, és ahogy az ő szavaikkal élve "szétverték" az oktatást. Már csak azért is, mert a PISA mérésben 15 éves tanulókat vizsgának, akik már a liberálisok szájíze alatt alakított oktatásban vettek részt.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a "poroszos módszer" lecserélése vezetett a statisztikák romlásához, és nem az, hogy túl sok az erkölcstan.

2016. máj. 13. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

# 29/30 Időpont ma 10:48

"Nem egyáltalán nem világos, és egyáltalán nem biztos. Akkor lenne az, ha ezt bárki is vizsgálta volna."

Most az, hogy neked nem világos, az a te saját hülyeséged. Hogyan hozza ki az erkölcstan a szarból az oktatást? Nem inkább ezt kéne vizsgálni? Mert normális vizsgálat biztos nem volt a "reggel kitalálom, délután törvény" kormányában. A hívők miért gondolkoznak mindig a valósággal ellentétesen?

"A kérdésről meg jól elterelődtünk, ugyanis nem én állítom, hogy az erkölcs és a tesi tette tönkre az oktatást hanem Tóta W.! A kérdés az volt, hogy miért gondolja úgy, hogy az oktatás helyzetéről az erkölcs meg a tesi tehet, és köze nincs hozzá a 2010 előtti dolgoknak."

Nem lepődtem meg, hogy nem érted Tóta szavait, ahhoz kéne tudni magyarul.

"És még azt sem lehet mondani, hogy az oktatás nem változik, mert de. Csak tótának nem tetszik, mert ez a munkája, hogy nem tetsző véleményeket alkosson, különben nem olvasnák a ballibbantak a hvg-t."

Onnantól kezdve, hogy neked mindenki ballibbant aki nem hívő, vagy Jobbikos (mert őket már hajlandó a fajtád különválasztani), onnantól kezdve vagy hiteltelen.

"szóval ezért kéretlen a 66%-os troll válasza, hogy nem kell mindig 2010 előttre mutogatni, mert most nagyon is jogos, és tóta és ideológiai köre mutogat az elmúlt 6 évre jogtalanul"

Mert ezt te így kijelentetted, és akkor az úgy van? Linkeld be kérlek, azt a több hónapos szakmai egyeztetést amit az erkölcstan bevezetése megelőzött. Volt ilyen? Vagy egyeztettek a KDNP-vel, hogy a népnek a templomban a helye, aztán jajj, hát azért él itt pármillió ateista, legyen érv, hogy van a hittan helyett a hasonló idióta erkölcstan, az bejön a proliknak.

Szerintem utóbbi, nálad be is jött.

2016. máj. 14. 15:28
 32/60 A kérdező kommentje:

a stílusod mindent elárul

az meg külön nevetségszámba megy, hogy ismét elismered, hogy szerinted 2010 előtt maga volt a kánaán

2016. máj. 14. 15:58
 33/60 anonim ***** válasza:

# 32/32 Időpont ma 15:58

"az meg külön nevetségszámba megy, hogy ismét elismered, hogy szerinted 2010 előtt maga volt a kánaán"

És hazudsz, és hazudsz, és hazudsz. :-) Nem mondtam ilyet, pláne nem ismét.

2016. máj. 14. 16:00
 34/60 A kérdező kommentje:
tóta w pedig egy hívő... csak épp a neked tetsző véleményre próbál érvelni, és ezért neked szentírás, de attól még baromság úgy ahogy van
2016. máj. 14. 16:01
 35/60 A kérdező kommentje:

"Mert ezt te így kijelentetted, és akkor az úgy van?"

itt írtad... szerinted az elmúlt 5-6 év a hibás az oktatás szörnyű állapotáért, és hosszú hozzászólásokban ecsetelted, hogy ennél jobb volt a 2010-es

kicsit sem zavar téged, hogy ezek az inkozisztenciák abból a korszakból erednek, és igyekszel mindent az erkölcstan nyakába varrni

2016. máj. 14. 16:03
 36/60 anonim ***** válasza:

# 35/35 Időpont ma 16:03

Esetleg ha elolvasnád, hogy mire reagáltam vele. Mondatodnak azt a felét kérdőjeleztem meg, miszerint az elmúlt 6 évre jogtalan bármilyen mutogatás. Arról egy szót sem ejtettem, hogy az előtte lévő nyolcban milyen volt.

2016. máj. 14. 16:07
 37/60 A kérdező kommentje:

"Mondatodnak azt a felét kérdőjeleztem meg, miszerint az elmúlt 6 évre jogtalan bármilyen mutogatás."

Összefoglaljam neked a zöld részben lévő dolgot?

Az erköcstan és a tesi strómanok. Ennyi. Konkrétabb tényeket nem tudsz és nem is akarsz kimondani, mert akkor ki lenne húzva az egyöntetű orbángyűlölet alól a szőnyeg. Axiómaként van tekintve a finn oktatásra. Miért? Megvalósíthatóság területén meg lövésünk sincs róla.

Az oktatás nem azért rossz, mert nem elég liberális, hanem mert TÚL liberálisan kezeli azokat a csoportokat, akik amúgy erre alkalmatlanok. Asszed nem lenne tök mindegy a Teleki Blankásoknak az iskola előadásmódja? Rohadtul nem számít. A társadalom elitje járatja oda a gyerekeit. Mi van a többiekkel?

Tegyem fel újra a kérdést? Talán válaszolni fogsz rá?

"Miért tekinti a szoclib közeli média a magyar oktatás csődjének okát a mindennapos kötelező tesit és hittant?"

2016. máj. 14. 16:18
 38/60 anonim ***** válasza:

"Összefoglaljam neked a zöld részben lévő dolgot?

Az erköcstan és a tesi strómanok. Ennyi. Konkrétabb tényeket nem tudsz és nem is akarsz kimondani, mert akkor ki lenne húzva az egyöntetű orbángyűlölet alól a szőnyeg."

Ez a három mondat egyáltalán nem koherens egymással. Leszarom mit hazudsz a zöld részben, a tényeket pedig te kerülöd el messze. Vityatyád pedig szóba sem került, megint te hoztad fel.

"Axiómaként van tekintve a finn oktatásra. Miért?"

Mondjuk mert működik? Elég részletesen taglalva van, elég sok helyen, nem csak Tótától. Tessék elolvasni.

"Megvalósíthatóság területén meg lövésünk sincs róla."

Hát valóban. De arról én tehetek, hogy legalább 25 éve "jóhaverom" módjára osztják a posztokat inkompetens embereknek? Pokorni volt talán az egyetlen aki értett hozzá, de őt sem hagyták rendesen dolgozni. Már akkor is tegnapra akartak eredményt, ami az oktatásban nem működik.

"Az oktatás nem azért rossz, mert nem elég liberális, hanem mert TÚL liberálisan kezeli azokat a csoportokat, akik amúgy erre alkalmatlanok."

Szerintem meg az oktatással sokkal nagyobb probléma van, mint sem leegyszerűsítsük túl/nem elég liberális pólusokra. Ezért kéne gondolkodni, mielőtt cselekszünk. Legyen szó a kétszintű érettségiről, a mindennapos tesiről, a hit/erkölcstanról, vagy a legújabb szakgimnázium elmebajról.

"Asszed nem lenne tök mindegy a Teleki Blankásoknak az iskola előadásmódja? Rohadtul nem számít. A társadalom elitje járatja oda a gyerekeit. Mi van a többiekkel?"

Tehát csak azért, mert mondjuk anyu bankár, apu meg jól menő magánügyvéd, már nem lehet szar az oktatás, és nem szólhatok róla, vagy mi?

Tegyem fel újra a kérdést? Talán válaszolni fogsz rá?

"Miért tekinti a szoclib közeli média a magyar oktatás csődjének okát a mindennapos kötelező tesit és hittant?"

Nem tekinti. Az, hogy nem érted miért egy újabb kupac szar a már meglévő tetejére, arról továbbra sem én tehetek.

2016. máj. 15. 00:20
 39/60 A kérdező kommentje:

"Tehát csak azért, mert mondjuk anyu bankár, apu meg jól menő magánügyvéd, már nem lehet szar az oktatás, és nem szólhatok róla, vagy mi? "

Nem releváns indikátora az oktatás milyenségének. Szólhatsz, csak lövésed sincs róla.

2016. máj. 15. 01:27
 40/60 anonim ***** válasza:

"Nem releváns indikátora az oktatás milyenségének."

Ez a mondatod így hangzik helyesen:

"Nem releváns."

"Szólhatsz, csak lövésed sincs róla."

Ez meg csak a te hülyeséged, hogy ne látnák a problémákat a tanulók, csak azért mert nem töltötték be a szent 18 éves életkort. Java részük jobban látja, mint ahogy te vagy az államtitkár bármikor is látja, ez már most egyértelmű mindenkinek aki képes gondolkodni.

2016. máj. 15. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!