Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem, miről...

Csak én nem értem, miről beszél Kövér László?

Figyelt kérdés
Azt mondta,Európában az ateisták is keresztények,az internet pedig halálos veszélyt jelent a demokráciára,illetve a keresztény és konzervatív értékekre.

2016. máj. 8. 13:29
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
#30:Hát,igen.Így nézve már valóban van ráció a dologban.
2016. máj. 8. 16:01
 32/34 anonim ***** válasza:
Mindenki mennyen naponta templonyba és imádkozzon a Jesszus Krisztushoz mert az a helyes ÁMMEN!
2016. máj. 8. 16:24
 33/34 Pro Patria ***** válasza:

"Ja, és naponta válaszolok párszáz kérdésre, nem fogom visszakeresgélni a hülyeségeid, a GYK keresője ilyenre nincs felkészítve."

- Az igen! És ilyenek mellett van olyasmi is az életedben, mint mondjuk barátnő, esetleg feleség, ne adj isten, még gyerek, vagy gyerekek is? Szülők? Testvérek?

Milyen munkahely az, ahol a főnök ennyire előzékeny? Én is ott akarok dolgozni! Vagy nincs is?

Amíg más lapátolja a GDP-t az útépítkezésen, addig "naponta válaszolok párszáz kérdésre"...? A helyes utat te is megtaláltad már az országgyarapodáshoz, olybá fest. Most ezt a tudást másokkal is meg akarod osztani, nemde?

Nem is vagy annyival különb azoktól a papoktól, akik családról és szeretetről beszélnek - cölibátusban.:)

2016. máj. 9. 01:20
 34/34 anonim ***** válasza:

# 33/33 Időpont ma 01:20

Nem hittem volna, hogy valaki szó szerint értelmezi :-D

Nézz utána a költői túlzásnak kérlek. Na, de beismerem lehet párezret kellett volna írnom, az hátha feltűnőbb. Azt te sem gondolhattad komolyan, hogy tényleg százával válaszolok úgy kérdésekre :-D Jézusom... Bocs, de ez van annyira abszurd, mint amikor egy vicclaptól kérnek helyreigazítást.

Vagy amikor a nép fellázadt, hogy nem lehet majd telefonálni, levegőt venni, és várakozni a buszmegállókban :-D

Ja és igen, még mielőtt: Épp hazafelé tartok ezen a kies hajnalon, de visz a busz, szóval ráérek. :-) De mindjárt belerúgok a mellettem lévőbe, ne horkoljon, aztán én is szundítok egyet.

2016. máj. 9. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!