Miért beszél Nemes Jeles László ilyen nyeglén?
Volt ideje felkészülni, csak nem valamelyik rokona vagy, hogy így megsértődtél?
Érdekes, hogy fél éve készítik fel az embereket az újabb Holokauszt emlékre, az alkotókat pedig arra, hogy nyerni fognak és ez alatt sem volt képes egyikük sem megtanulni 3 értelmes összefüggő mondatot, amit a riportereknek mondjanak. Egyikük sem. Röhrig egyenesen tapló, ahogy gyalázza az Oscar díjátadót, több szerénység és alázat illene az ilyen elsőfilmes, később süllyesztőben landoló emberektől. Már csak azért is, mert egy országot képvisel, még ha ilyenkor nyilván kivonja magát magyarsága alól.
Nem gyalázni akarom egyiküket sem, a filmet még nem volt alkalmam megnézni, a kérdés a rendező beszédstílusára irányult, nem offenzív módon, bár most mintha részedről ezt érezném.
Azóta láttam újabb interjút Nemessel, és azóta csak azt mondom, illett volna felkészülni két értelmes mondattal és nem nyökögni, nyögdécselni, mint valami fogyatékos "hülyegyerek".
Tudok magyarul, nem értem a megjegyzésed. :) Szerintem megfelelően beszélem a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!