Nemes Jeles László miért nem a gulágról készített filmet?
Vagy miért nem a tatárjárásról?
A magyarok fele halt meg ott.
Álszent kérdés, jelentettem is.
Azért erről csinált mert erről akart. Tudom nehéz elfogadni a magadfajtának de mindenki azt csinál amit akar. Szóval nem tetszik ne nézd, nem kötelező!
(U.I.: Csinálj filmet a gulágról, előtted a lehetőség, pályázz a Nemzeti Filmalapnál ha kész az ötleted.)
akkor megis milyen alapon kered rajta szamon hogy mit miert csinal?
Nyilvan ez a tema foglalkoztatja.
Ha egy kis burkolt zsidózásnál picivel is többre lennél szellemileg képes, akkor megértenéd, hogy miről szól a film. ( Na, persze ahhoz meg is kellene nézni.)
Ha pedig megértenéd, akkor eszedbe sem jutna ilyen kérdést feltenni.
Egyébként neked többet ér az a magyar, aki a Gulágon halt meg, mint az, aki egy koncentrációs táborban?
"Egyébként neked többet ér az a magyar, aki a Gulágon halt meg, mint az, aki egy koncentrációs táborban?"
Nem akarok beleszólni, de akkor még a zsidó egy kisebbség volt, míg a magyar többség. Ma már - legalábbis hivatalosan - nem kisebbség.
erre írtam:
"Egyébként neked többet ér az a magyar, aki a Gulágon halt meg, mint az, aki egy koncentrációs táborban?"
ez a jelentősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!