Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem, miről...

Csak én nem értem, miről beszél Kövér László?

Figyelt kérdés
Azt mondta,Európában az ateisták is keresztények,az internet pedig halálos veszélyt jelent a demokráciára,illetve a keresztény és konzervatív értékekre.

2016. máj. 8. 13:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
3%

gondolom a kultúrkörre gondolt

az internettel kapcsolatban a 444 propeller kettős mérce szándékos félrevezető hazugságaira

2016. máj. 8. 13:38
 2/34 anonim ***** válasza:
94%

# 1/1 Időpont ma 13:38

Na, a chatrobot visszatért :-)

Kérdező:

Az internet gonosz, mert felfedi az elmebajaikat ahelyett, hogy manduláig nyalnának neki. A saját "demokráciájukra" veszélyes, mert még a végén kiderül, hogy mégsem kánaán ez az ország.

De nem tehet róla, az MSZMP-ben ezt tanulta, azóta is azt hiszi az a normális, ha nincs kormánykritika.

2016. máj. 8. 13:43
 3/34 anonim ***** válasza:
16%

66% os személyeskedő droid kímélj meg

Linkeld már ide hol állította bárki is hogy ez egy tökéletes ország! Annyit hivatkozol rá...

Ha meg nem történt ilyen akkor hazudtál (már megint).

2016. máj. 8. 13:46
 4/34 anonim ***** válasza:
93%

Még maga sem tudja, miről karattyol Kövérke!

Ugyanolyan skizofréniás elmebeteg, mint Orbán Viktor, aki egyébről sem tud beszélni, csak a migrénekről, mintha nem lenne más téma, más baj ebben az országban!

2016. máj. 8. 13:46
 5/34 anonim ***** válasza:
17%

#2/2

Na, a chatrobot visszatért :-)

A balliberális demagógia is kezdetét vette :D

2016. máj. 8. 13:47
 6/34 anonim ***** válasza:

# 3/4 Időpont ma 13:46

"66% os személyeskedő droid kímélj meg "

Fáj az igazság? Az meg mégjobban, hogy nem a te oldaladon van? Kellemetlen...

"Linkeld már ide hol állította bárki is hogy ez egy tökéletes ország! Annyit hivatkozol rá...

Ha meg nem történt ilyen akkor hazudtál (már megint)."

Kár, hogy egyszer sem hazudtam. Ahogy most sem. :-(

Te szoktad hajtogatni hazudik, aki bármit kritizál az országban vagy a vezetésében. Tehát matematikailag azt állítod, hogy ebben az országban minden szép és jó. Sajnállak, hogy már azt sem tudod mit mondasz, csak a CTRL-C CTRL-V megy :-)

2016. máj. 8. 13:50
 7/34 anonim ***** válasza:

"Linkeld már ide hol állította bárki is hogy ez egy tökéletes ország!"

Ezt nem linkelni kell, ezt maga, Viktorka mondja, aki szerint Magyarosrszág "sikeres" ország, mindenki jól él, 21. századi körülmények között dolgoznak az orvosok, 6% alatti a munkanélküliség és szegénység sincs :D

Ez egyáltalán nem fedi a valóságot!

Csak el kell jönni Kelet-Magyarországra és akkor mondja azt, hogy mennyire "sikeres" ez az ország!

2016. máj. 8. 13:50
 8/34 anonim ***** válasza:
33%

"Te szoktad hajtogatni hazudik, aki bármit kritizál az országban vagy a vezetésében."

ilyet valójában sosem mondtam, ismét hazudtál

és hát igen, az általam mondott oldalak tele vannak csúsztatásokkal, és féligazságokkal -> hazugságokkal

nem azért hazudnak, mert kritizálni merik a kormányt, hanem azt úgy teszik hogy csúsztatnak

2016. máj. 8. 13:54
 9/34 anonim ***** válasza:

Mi az igazság, szerinted? :D

Nektek fáj az igazság! :D

Akkor miért nem válaszol egyetlen Fideszes politikus sem a Matolcsy-botrányról feltett kérdésekre,miért menekülnek el?

Akkor hol itt az "igazság"?

2016. máj. 8. 13:56
 10/34 anonim ***** válasza:
8%

"körülmények között dolgoznak az orvosok, 6% alatti a munkanélküliség és szegénység sincs :D "

ha az a kritika, hogy a közmunka nem munka, akkor arra az a kritika, hogy addig sem tudnak állást keresni ezek az emebrek amíg közmunkán vannak merő csúsztatás, hiszen pont az említett kelet-magyaroroszági területen tartós munkanélküliek, vagy épp soha nem is volt munkájuk

szebben hangzik, hogy a közmunka csak a statisztika kozmetikázása, és elveszi a dolgos cigányoktól a lehetőséget egyáltalán hogy normális munkát keressenek :,(

2016. máj. 8. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!