Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem, miről...

Csak én nem értem, miről beszél Kövér László?

Figyelt kérdés
Azt mondta,Európában az ateisták is keresztények,az internet pedig halálos veszélyt jelent a demokráciára,illetve a keresztény és konzervatív értékekre.

2016. máj. 8. 13:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%

# 8/9 Időpont ma 13:54

Így van. Mindenki hazudik, kivéve a 888-at, máyerzsótit, meg az MTV híradót :-P

Tényleg hiba volt nem felkötni az összes komcsit meg a híveiket '89-ben. De gondolta a fene, hogy olyan hülye a nép, hogy megszavazza őket '94--től folyamatosan.

2016. máj. 8. 14:01
 12/34 anonim ***** válasza:
47%

Az első állítás, hogy az ateisták is keresztények, érthető és igaz is, hiszen Európa kultúrája a keresztény értékrenden alapszik.

A másik állítás viszont badarság.

2016. máj. 8. 14:01
 13/34 anonim ***** válasza:
22%

"így van. Mindenki hazudik, kivéve a 888-at, máyerzsótit, meg az MTV híradót :-P "

SOHA. Soha nem hivatkoztam ezekre az oldalakra, mint forrásra, vagy véleményükre.

Már megint hazudsz.

Nem zavar, hogy szalmazsákot püfölsz?

2016. máj. 8. 14:02
 14/34 anonim ***** válasza:
Kövér elvtárs, a volt Párttörténeti Intézet munkatársa csak összevissza tud beszélni. Nem kell érteni, amit beszél, ő sem azért kapja a fizetést, te sem.
2016. máj. 8. 14:03
 15/34 anonim ***** válasza:
51%

# 12/12 Időpont ma 14:01

Ugyanmár. Az első állítás is csak olyan hangzatos badarság, mint a "Rókalyukban nincsenek ateisták" vagy mint másik oldalról a "Ha létezik Isten, akkor a templom tetején miért van villámhárító?".

Sok beszéd, kevés mondanivaló.

2016. máj. 8. 14:05
 16/34 anonim ***** válasza:
22%

Hangzatos badarság :DD

Csak azt nem tudom hogyan fogjátok a nőjogi aktivizmust összeegyeztetni a muzulmán többnejűséggel?!

2016. máj. 8. 14:07
 17/34 anonim ***** válasza:
54%

# 13/15 Időpont ma 14:02

"Nem zavar, hogy szalmazsákot püfölsz?"

Ja, hogy még a chatrobottal is túlbecsültelek? Upsz...

Nem mellesleg, nem a túrót nem hivatkozol rájuk (najó, máyerzsótira talán tényleg nem, az még a neokomcsiknak is vállalhatatlan). Attól még, hogy nem linkeled, hanem egy az egyben ugyanazt a szöveget majmolod, nem lesz kevésbé egyértelmű. Neked tökmindegy ki, ha kritika éri a kormányt, ellentámadsz valami iszonyat baromsággal (leginkább ugye a "De a gyurcsányod!" szöveg megy, meg ugye mindenki balliberális aki nem fityiszes vagy jobbikos neked), véded a védhetetlent (kevered a tömegsportot a versenysporttal rendszeresen), meg egyből minden cikk hazugság és ferdítés. Kár, hogy 99%-ban nem tudod megnevezni hol hazudik/ferdít a cikk, csak jó sokszor elmondod, hátha elhiszed te is, meg a másik is.

2016. máj. 8. 14:11
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

# 16/17 Időpont ma 14:07

Most akkor kinél van szalmabáb-érvelés? :-) Mellesleg a keresztény egyház volt a nők elsőszámú elnyomója, szóval ez így mellément, nem gyengén.

Látod, ezért hangzatos badarság. Ennyi erővel a zsidók is keresztények, meg a keresztények is zsidók, meg a pirézek is magyarok.

Attól még, hogy van közös pont két látásmódban, nem lesznek egyenlőek.

2016. máj. 8. 14:14
 19/34 anonim ***** válasza:
29%

Akkor nem szalmabáb, hogyha te vagy az aki azt sem tudja miről beszél...

"

Nem mellesleg, nem a túrót nem hivatkozol rájuk"

itt a kiváló alkalom ezt felhozni ;)

ha me nincs ilyen valld be, hgoy egy gerinctelen hazudozó vagy

2016. máj. 8. 14:16
 20/34 anonim ***** válasza:
54%

# 19/19 Időpont ma 14:16

Talán nem ártana ha tovább is olvasnád. Vagy a zárójelekre nincs felkészítve a programod? :-)

2016. máj. 8. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!