Csak én nem értem, miről beszél Kövér László?
elolvastam, de én ilyeneket sosem mondtam, és nem is linkeltél semmit
olyat én is mondhatnék, hogy a múltkor jártam nálad és van egy külön gyursny szentélyed és a reggeli mantrád a "nemhazudika444-nemhazudika444-csakazemétorbánlázármatolcsy"
# 21/21 Időpont ma 14:20
"olyat én is mondhatnék, hogy a múltkor jártam nálad és van egy külön gyursny szentélyed és a reggeli mantrád a "nemhazudika444-nemhazudika444-csakazemétorbánlázármatolcsy""
Ilyeneket (még?már?) nem szoktál mondani, de pár hónapja próbálom a fejedbe verni, hogy közöm sincs ferihez, és tőlem lóghat az Andrássy lámpavasain vitya mellett, nem fogok könnyezni érte, mégis folyton visszakapom, hogy "miért, gyurcsány jobb vót?", meg én a "balliberális mantrákat nyomom"... Szóval legalább ne csinálj úgy, mintha nem egyből ezzel nyitnál, mindenkinél.
Ja, és naponta válaszolok párszáz kérdésre, nem fogom visszakeresgélni a hülyeségeid, a GYK keresője ilyenre nincs felkészítve.
"Ja, és naponta válaszolok párszáz kérdésre, nem fogom visszakeresgélni a hülyeségeid, a GYK keresője ilyenre nincs felkészítve.
"
Na igen, pont erről beszéltem. A hülyeség sorozatgyártás a helyett nyugodtan tudhatnád miről is beszélsz.
# 23/24 Időpont ma 14:44
Ott van egy bekezdéssel fentebb, hogy miről beszélek :-)
Ja,értem én ateistaként,azért vbagyok keresztény,mert kb 1 éves koromban egy pap akaratom ellenére rámolvasott egy miatyánkot...
Inkább örüljön,hogy léteznek szabadságjogok,és viselheti szt a gusztustalan bajuszt,mert Észak-koreában még azt is megmondják milyen hajad legyen...
# 27/27 Időpont ma 15:41
"Az interneten meg nem csak a 444.hu van,hanem kurucinfo,stb.,stb. is.Tehát minden "oldal" jelen van. Ugyanígy a tv-k,vagy az írott sajtó esetében.Vagy azok is halálos veszélyt jelentenek demokráciára és a keresztény,konzervatív értékekre?"
Nem érted. Pont ez a probléma nekik, hogy minden oldal jelen van, nem csak az övüké.
Szerinted a törököknél, oroszoknál miért börtönöznek be ellenzékieket? El ne hidd már, hogy mindegyik török/oroszellenes.
Szerinted Kína miért cenzúrázza az internetet? Még a végén elvágynának a kínaiak abból a nyomorból ami ott van.
Nálunk szerinted miért volt a komolyabban csak az RTL-t érintő adótervezet? Mert szemét műsorok vannak rajta? Hah, jó kifogás. Vajon miért van az, hogy az "offline" ellenzéki média haldoklott, amíg Simicska be nem intett a kormánynak?
Biztosan furcsa véletlenek ezek...
# 29/29 Időpont ma 15:53
Benne. Ám az internettől kikapnak. Nem tudják kényük-kedvük szerint irányítani. Az offline médiát meg igen. Inkább egyetlen pályán játszanak, ahol tudják, hogy nem kapnak ki, mint többön, ahol van esély, hogy kikapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!