Ha tüntetnénk a kálium ellen, akkor a fidesz felhagyna stop só programnak nevezett egészségrontó politikájával?
Gondolom Orbán Viktor sem káliummal mérgezett sóval eteti a gyerekeit, miért nem tesz a pártban ez ellen semmit?
Vagy mire várnak? Tapsra?
Tudjátok én a Fideszre szavaztam, de nem azért, hogy megpróbáljanak el tenni minket "láb alól".
Nem, egyáltalán nem lep meg hogy egyesek még mindig képtelenek felfogni ezt: [link]
Egyébként sem kompetens sem egy villamosmérnök sem egy szívsebész a témában. Főleg hogy mindkettő egy szélhámos, aki a magadfajta ostobák bepalizásából él.
Én ki nem állhatom a Fideszt, de ilyen baromság az életben nem jutott volna magamtól eszembe, hogy káliummal mérgezett sóval(?) etetik a gyerekeket.
Jó, én is furcsának találom, hogy mennyire nem lehet ízesíteni az ételeket, de ez faxság, amit beszélsz.
Szaktekintélyre hivatkozni jó dolog, hiszen egy szaktekintélynek jobban hisznek, mint egy laikusnak.
És én ezt nem nevezem hibának.
De saját magának is beismerheti az ember azt, hogy ami önmagában sz@r az nem lehet egészséges. Nem kell hozzá szaktekintély, csupán józan paraszti ész.
Különben is ők nem szélhámosok. Tudod kik a szélhámosok?
Max Gerzson(már nem él), Váradi Tibor, Csupor Dezső.
Hirtelen csak ennyi jutott az eszembe. De ők viszik a pálmát.
Én úgy érzem, hogy szükséges lenne a Fidesz hülyeségei ellen fellépni. Még mielőtt valami komolyabb probléma nem lesz a dologból. Inkább jobb lenne megelőzni a bajt.
A sótlan étkezés nem lehet egészséges ezt józan paraszti ésszel be lehet látni. Nem kell hozzá diploma. Nem kell hozzá nagy tudás.
Mindenkinek jól esik a fiziológiásan sózott étel, sokkal finomabb, egészségesebb.
A sótlan ételtől hányingere van az embernek.
A fidesz szerint az embernek a veséi nem képesek 5g nál több sót kiválasztani naponta.
Tisztába vagy azzal, hogy ebben az esetben a ringer-fiziológiás oldat halálos lenne?
3l fiziológiás oldattal 27 g sót pótolnak.
Ez itt a pofátlan hazugságnak a leges legteteje, amiből akár tetszik akár nem problémák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!