Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tüntetnénk a kálium ellen,...

Ha tüntetnénk a kálium ellen, akkor a fidesz felhagyna stop só programnak nevezett egészségrontó politikájával?

Figyelt kérdés

Gondolom Orbán Viktor sem káliummal mérgezett sóval eteti a gyerekeit, miért nem tesz a pártban ez ellen semmit?

Vagy mire várnak? Tapsra?

Tudjátok én a Fideszre szavaztam, de nem azért, hogy megpróbáljanak el tenni minket "láb alól".

2016. máj. 3. 15:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg már a kemtrélből van rohadtul elegem!

Csak úgy mennek a repüllők az égen aszt húzzák azokat a csíkokat, amikre a zsidó genom persze immunis, mert az illuminátik így rakták össze!!!

2016. máj. 3. 15:14
 2/41 anonim ***** válasza:
Fel
2016. máj. 3. 15:16
 3/41 anonim ***** válasza:
75%
Gyönyörű példája vagy az ostoba Fideszesnek. Szerinted a káliumot miért teszik a sóba? TErmészetesen nem az a megfejtés, hogy méreg. NA, egyéb ötlet?
2016. máj. 3. 15:16
 4/41 anonim ***** válasza:
49%
71% mellényultál. A kérdező épp fidesz ellenes.
2016. máj. 3. 15:28
 5/41 A kérdező kommentje:

Elsőnek a kemtrél marhaság, hiszen a zsidó genom nem immunis a mérgekre. Saját magukat is lemérgeznék, ha így próbálnák meg a dolgot.

Szóval felesleges a kemtrélre mérges lenned. Ugyanez a helyzet a HAARP-os marhasággal.

2016. máj. 3. 15:51
 6/41 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan akad, aki ezt a baromságot még elhiszi?

Inkább vigyázz a dihidrogén-monoxiddal, jóval több halálért felelős, mint a különféle kloridok.

2016. máj. 3. 16:09
 7/41 A kérdező kommentje:

Még? Miért te mikor hallottál róla először?

Én nem olyan rég, olvastam Tejfalussy András cikkjét.

Á mondom marhaság.

Következő nap már mondták, hogy a Fidesz betiltotta a sót az iskolákban, óvodákban.

[link]

Á nem vagyok ideges.....

Ennyire azért nem nézhetnek hülyének, vagy igen?

2016. máj. 3. 16:19
 8/41 anonim ***** válasza:
2016. máj. 3. 16:22
 9/41 A kérdező kommentje:
Hát igen így jár az aki ki meri mondani, az igazságot. Kiváncsi lennék, hogy te tettél e valamit a hazádért.
2016. máj. 3. 16:26
 10/41 A kérdező kommentje:
Ha a hazaárulást osztályozni lehetne, sok ember elérte már a lvl99-et.
2016. máj. 3. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!