Ha tüntetnénk a kálium ellen, akkor a fidesz felhagyna stop só programnak nevezett egészségrontó politikájával?
Gondolom Orbán Viktor sem káliummal mérgezett sóval eteti a gyerekeit, miért nem tesz a pártban ez ellen semmit?
Vagy mire várnak? Tapsra?
Tudjátok én a Fideszre szavaztam, de nem azért, hogy megpróbáljanak el tenni minket "láb alól".
Nekem meg már a kemtrélből van rohadtul elegem!
Csak úgy mennek a repüllők az égen aszt húzzák azokat a csíkokat, amikre a zsidó genom persze immunis, mert az illuminátik így rakták össze!!!
Elsőnek a kemtrél marhaság, hiszen a zsidó genom nem immunis a mérgekre. Saját magukat is lemérgeznék, ha így próbálnák meg a dolgot.
Szóval felesleges a kemtrélre mérges lenned. Ugyanez a helyzet a HAARP-os marhasággal.
Komolyan akad, aki ezt a baromságot még elhiszi?
Inkább vigyázz a dihidrogén-monoxiddal, jóval több halálért felelős, mint a különféle kloridok.
Még? Miért te mikor hallottál róla először?
Én nem olyan rég, olvastam Tejfalussy András cikkjét.
Á mondom marhaság.
Következő nap már mondták, hogy a Fidesz betiltotta a sót az iskolákban, óvodákban.
Á nem vagyok ideges.....
Ennyire azért nem nézhetnek hülyének, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!