A magyarok miért fogják a problémáikat mindig az alacsony fizetésükre?
Figyelt kérdés
Ha valaki bunkó, vagy idegbeteg módjára viselkedik, citromba harapott arccal él, az csak azért lehet mert keveset keres?
Legalábbis a többség ezt mondja, mert százezerből éhezik meg nyomorog állítólag és így minek örüljön az életbe stb.
Ez csak szerintem baromság?
2016. ápr. 30. 13:51
31/35 anonim válasza:
Félreértettél, én nem nézek le senkit. Csak azt nem viselem el, ha valaki rajtam tölti ki a keserűségét. Van egy barátom aki a válság előtt 100 ezret keresett egy cégnél szerszámkészítőként. Aztán kirúgták, most erdészetnél dolgozik kevesebbért, de mellette csinál ezt-azt, kertet rendez, fát vág (nem illegálisan) és megtermeli a tüzelőt. Abszolút szegény ha csak a bevételét nézzük, de jókedvű, nem panaszkodik, egyszer megkínáltam valami finomabb sörrel, a legnagyobb meglepetésemre tök örült neki, és nem úgy állt hozzá hogy én beképzelt lennék és leereszkedek meg hasonlók. (márt máshol kaptam már ilyent is)
32/35 anonim válasza:
Szerintem nem olyan baromság az,hogy az alacsony fizetés,a megélhetési problémák miatt,az emberek könnyen lesznek "idegbetegek".Persze,nem lehet mindent erre fogni,de azért sok esetben lehet ez a magyarázat az emberek viselkedésére.
33/35 anonim válasza:
Azért fogják rá, mert az alacsony fizetés rohadt nagy probléma és könnyen lenne magasabb, ha mások nem lopnák el.
34/35 anonim válasza:
Aha. Már látom a lelki szemeim előtt, ahogy az audinál Orbán, a mercedesnél meg a lázár a hátsó ajtón tolja ki talicskával az eurómilliókat, ami a dolgozókat illetné meg.
35/35 güris válasza:
Itt valami igen nem stimmel.Egy jó sört aki szereti, mindig vigyorogva,jókedvűen fogadja el az ember,nem azon gondolkodik állandóan hogy ki milyen pénzes,menyit keres,ha tudja egyáltalán.Egy valamit le kell szögezni!A kevés pénzért, kevés dolgot lehet venni.A gyereknek,magunknak,keveset költhetünk a házra,a környezetünkre,stb.A kevés,az kevés,még ha mosolygunk is hozzá,mert ez a mosoly,nem mindig őszinte,főleg ha az ember tehetetlen.Nem mehet vidékre "jó helyre"dolgozni mert beteg a gyerek,vagy az asszony,vagy valamelyik szülő,vagy valami ami miatt helyben kell maradni az embernek.Érted?És itt senki nem sírja ki magát a válladon,ezt félre érted,hanem azt akarják mondani,hogy a kormányunk nem értünk van,hanem ellenünk,és ezt sírás helyett,mosolygva fogadja a Magyar.Sajnos.És a kevés,az mindig kevesebb mint a több.És most pedig iszom egy jófajta hideg sört,mosolyogva,mert igaz hogy nem vagyok a családommal,de biztosíthatom nekik azt az életszinvonalat,ami szerintem még elfogadható.De az én mosolyom sem teljesen őszinte,még ha annak is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!