A magyarok miért fogják a problémáikat mindig az alacsony fizetésükre?
Ha valaki bunkó, vagy idegbeteg módjára viselkedik, citromba harapott arccal él, az csak azért lehet mert keveset keres?
Legalábbis a többség ezt mondja, mert százezerből éhezik meg nyomorog állítólag és így minek örüljön az életbe stb.
Ez csak szerintem baromság?
Persze hogy az.
Legalább akkora, mint ráfogni, hogy a cigók azért nem tudnak sehová beilleszkedni, mert az a fránya rasszizmus...
Kicsit komplikáltabb a helyzet, de jól látod. Nekem van barátom aki keveset keres, de boldog életet él. Persze ő nem vesz karácsonyra nagy tv-t meg buzerál smartphone-t. Néha irigylem. Erdőn dolgozik, szabaidejáben kertet takarít, az ottnai hulladákból fűt, és állatokat is tart.
A többiek meg csak jajjgatnak hogy milyen rossz, meg nem magukkal foglalkoznak, hanem mindig azzal hogy kinek megy jobban, és az milyen szemét meg biztos lop.
Szóval csak a rosszindulat minden felé.
És ezek az emberek azok akik mindig hol az orbánra hol a gyurcsányra vagy épp a bajnaira fogják a problémájukat, mert nem oldják meg helyettük.
Már aki életképtelenné válik. CSOK-ot nem vehet ám akárki igénybe. Úgy tűnik tanultak a fészekrakó program hibáiból. Nem is valószínű, hogy a 'szociális politika' megint fogalom lesz.
Egyébként még senkit nem hallottam, különösen a 100k max fizetéssel rendelkező rétegekből, hogy "hú én aztán tutira hiszek ennek a politikusnak".
"Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki legyen bármekkora fizetése, szerinte ne érdemelné meg a dupláját érte"
Jelen.
Szerintem künn messze dolgozol a hazádtól vagy egy felső tízezer nevű egzisztenciális csoporthoz tartozol, neked ebbe nem sok belelátásod lehet. Örülj neki :)
Viszont mi nem így vagyunk, 100.000 lenne a fizum örülnék neki. 92-ből úgy élek meg, hogy sehogy, egyetlen luxus amit megengedhetek magamnak az a internet.
Rezsi 40,kaja 30 ja igen és a másik luxus szolgáltatás amit igénybe veszek az a autó, bocsi el is feledtem ,hogy másként nem juthatnék be a állomásra annak a fönntartása havi 10, és egyéb nyűgöm havonta az belefáj 8-10-be. És pont kijövök a fizuból, de tudom számotokra furi meg minden deee még téli gumit se tudnék venni autóra. Izgi mi? Ja meg mosó gépet se, frankó kis Hajdú-val mosok immáron 15 éve :)
Ha kicsivel megspékelné a állambácsi a fizunak akkor talán könnyebb lenne a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!