Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért fogják a...

A magyarok miért fogják a problémáikat mindig az alacsony fizetésükre?

Figyelt kérdés

Ha valaki bunkó, vagy idegbeteg módjára viselkedik, citromba harapott arccal él, az csak azért lehet mert keveset keres?

Legalábbis a többség ezt mondja, mert százezerből éhezik meg nyomorog állítólag és így minek örüljön az életbe stb.

Ez csak szerintem baromság?

2016. ápr. 30. 13:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%

Persze hogy az.

Legalább akkora, mint ráfogni, hogy a cigók azért nem tudnak sehová beilleszkedni, mert az a fránya rasszizmus...

2016. ápr. 30. 13:58
 2/35 anonim ***** válasza:
52%
Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki legyen bármekkora fizetése, szerinte ne érdemelné meg a dupláját érte, és ez az életszínvonal (legyen az akármekkora) élhetetlen.
2016. ápr. 30. 14:01
 3/35 anonim ***** válasza:
59%

Kicsit komplikáltabb a helyzet, de jól látod. Nekem van barátom aki keveset keres, de boldog életet él. Persze ő nem vesz karácsonyra nagy tv-t meg buzerál smartphone-t. Néha irigylem. Erdőn dolgozik, szabaidejáben kertet takarít, az ottnai hulladákból fűt, és állatokat is tart.

A többiek meg csak jajjgatnak hogy milyen rossz, meg nem magukkal foglalkoznak, hanem mindig azzal hogy kinek megy jobban, és az milyen szemét meg biztos lop.

Szóval csak a rosszindulat minden felé.

És ezek az emberek azok akik mindig hol az orbánra hol a gyurcsányra vagy épp a bajnaira fogják a problémájukat, mert nem oldják meg helyettük.

2016. ápr. 30. 14:01
 4/35 anonim ***** válasza:
77%
Mert erősen el tudja cseszni az ember kedvét, ha nincsen pénze.
2016. ápr. 30. 14:08
 5/35 anonim ***** válasza:
Mert az emberek és a politikusok között évtizedek óta oda-vissza megy ez a játék hogy a politikusok mindent igérgetnek, meg hogy ők mindent megadhatnak (fizetés, jólét, nyugdíj, alacsony adók, CSOK, stb) és meg is akarnak adni az embereknek, az emberek meg mindent a politikusoktól várnak. Ez egy öngerjesztő folyamat, de csak a politikusoknak jó mert elhitetik az emberekkel hogy szükségük van rájuk. A társadalom viszont ezt megszívja , mivel életképtelenné válik. Az emberek nem fogják tudni és nem is akarják megoldani a saját és egymás problémáit.
2016. ápr. 30. 14:43
 6/35 anonim ***** válasza:
0%

Már aki életképtelenné válik. CSOK-ot nem vehet ám akárki igénybe. Úgy tűnik tanultak a fészekrakó program hibáiból. Nem is valószínű, hogy a 'szociális politika' megint fogalom lesz.

Egyébként még senkit nem hallottam, különösen a 100k max fizetéssel rendelkező rétegekből, hogy "hú én aztán tutira hiszek ennek a politikusnak".

2016. ápr. 30. 15:32
 7/35 anonim ***** válasza:

"Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki legyen bármekkora fizetése, szerinte ne érdemelné meg a dupláját érte"

Jelen.

2016. ápr. 30. 17:01
 8/35 anonim ***** válasza:
Ez nem baromság!
2016. ápr. 30. 18:48
 9/35 anonim ***** válasza:

Szerintem künn messze dolgozol a hazádtól vagy egy felső tízezer nevű egzisztenciális csoporthoz tartozol, neked ebbe nem sok belelátásod lehet. Örülj neki :)

Viszont mi nem így vagyunk, 100.000 lenne a fizum örülnék neki. 92-ből úgy élek meg, hogy sehogy, egyetlen luxus amit megengedhetek magamnak az a internet.

Rezsi 40,kaja 30 ja igen és a másik luxus szolgáltatás amit igénybe veszek az a autó, bocsi el is feledtem ,hogy másként nem juthatnék be a állomásra annak a fönntartása havi 10, és egyéb nyűgöm havonta az belefáj 8-10-be. És pont kijövök a fizuból, de tudom számotokra furi meg minden deee még téli gumit se tudnék venni autóra. Izgi mi? Ja meg mosó gépet se, frankó kis Hajdú-val mosok immáron 15 éve :)

Ha kicsivel megspékelné a állambácsi a fizunak akkor talán könnyebb lenne a történet.

2016. ápr. 30. 19:16
 10/35 anonim ***** válasza:
11%
Ez a kérdés is csak a FIDESZT akarja fényezni hogy itt milyen jól élenk az emberek is igazából az emberekben van a hiba nem gyenge fizetésekben!
2016. ápr. 30. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!