Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosoknak, hogyhogy...

A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?

Figyelt kérdés

Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...

Kezdenek felébredni az emberek?

2010. ápr. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Felesleges vitatkozni,én sem akarok!

Majd eldől minden 11.én,és reméljük hogy bárhogy is alakul ennél csak jobb lessz!

2010. ápr. 7. 20:08
 52/61 anonim ***** válasza:
Azért gondolkozzunk el ezeken egy kicsit. Tegyük fel, hogy minden negatívum, ami kiderült a Jobbikról igaz. Ez most derült ki? Ez egy kicsit olyan, mintha tudnám, hogy a barátnőmet csalja a férje, de majd csak akkor mondom el Neki, ha nekem származik előnyöm belőle. A báratnőm meg kit érdekel, r.hadjon meg ott ahol van hagy alázzák még egy kicsit. És persze mikor elmesélem, az csak azért lesz, hogy a barátnőmnek felnyissam a szemét.
2010. ápr. 7. 21:17
 53/61 anonim ***** válasza:

"akkor leváltották a Fideszt,nagy az isten állatkertje itt M.O.-n...,sok a komcsiiii,de hál isten egyre kevesebb!"

Elárulok Neked egy titkot: 8 évvel ezelőtt a Fidesz elvesztette a választásokat. És tudod miért? Azért, mert az emberek akkor nem az MSzP-re szavaztak, hanem a Fidesz ellen. Ezt kéne megérteni végre, hogy az MSzP-t OV személyének köszönheti az ország.

2010. ápr. 7. 21:28
 54/61 anonim ***** válasza:
Egyébként én mint jobbikos, mondom, hogy a Fidesz idején tényleg jobb volt az ország színvonala, minden téren, de a szociknál nem nehéz jobbnak lenni. De a fidesz az én szememben azóta vált hiteltelenné, hogy elkezdtem az interneten utánajárni a dolgoknak, minden oldalról, különböző portálokról is informálódok, és így kialakult bennem hogy a Fidesz se olyan ártatlan kis pártocska, akárcsak az MSZP. Javaslom te is nézz utána jobban a dolgoknak kérdező, és még sok más fanatikus Orbán-hívőnek is ajánlom.
2010. ápr. 7. 21:39
 55/61 A kérdező kommentje:
"Azért, mert az emberek akkor nem az MSzP-re szavaztak, hanem a Fidesz ellen." meg is sz@pták,de keményen!!!!Csak mi is szivtunk velük együtt kollektivan:/
2010. ápr. 7. 22:16
 56/61 A kérdező kommentje:

"Javaslom te is nézz utána jobban a dolgoknak kérdező, és még sok más fanatikus Orbán-hívőnek is ajánlom."

Nincs egy olyan párt aki makulátlan lenne,legalábbis sztem..

2010. ápr. 7. 22:17
 57/61 anonim ***** válasza:

Nem akarom az MSzP-t védeni, de baromi nagy szerencséje volt a Fidesznek, hogy elvesztették a választásokat. Ugyanis BÁRMELYIK párt lett volna hatalmon, úgyanúgy csődbe megy az ország.

Mellesleg még mindig nem írt senki arról, hogy mitől szélsőséges a Jobbik? Én meg már ettől kapok h.ülyét .

2010. ápr. 7. 23:37
 58/61 anonim ***** válasza:
23:37-es vagyok. Igaz, hogy nem is ebben a topikban kérdeztem. De akkoris! :D
2010. ápr. 7. 23:41
 59/61 anonim ***** válasza:

"Nincs egy olyan párt aki makulátlan lenne,legalábbis sztem.."

Lehet, de te mégse a legkevésbé rosszra szavazol. Mindegy felesleges most meggyőzni téged, úgyse tudlak, majd felébredsz, és 4 év múlva olyan pártra szavazol, ami megérdemli (már ha lesz 4év múlva még ország, vagy szavazati jogod, elég gyanus hogy a fidesz miért akarja ilyen megrögzötten a 2/3ott... veszélyes)

2010. ápr. 8. 14:35
 60/61 anonim ***** válasza:

A Gallup a Jobbikot várja a második helyre:

[link]

2010. ápr. 8. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!