Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosoknak, hogyhogy...

A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?

Figyelt kérdés

Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...

Kezdenek felébredni az emberek?

2010. ápr. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
wáááá,megbolondultál a Jobbiktól utolsó??:XD
2010. ápr. 7. 18:07
 42/61 anonim ***** válasza:
72%

Nem csökkent a szavazótábora, a közvélemény-kutatók össze-vissza beszélnek.

Egyébként a családon belüli erőszaknak nincs politikai színezete...

2010. ápr. 7. 18:19
 43/61 A kérdező kommentje:
Igaz..,majd beszélnek a tények ápr. 11-én!!
2010. ápr. 7. 18:20
 44/61 anonim ***** válasza:

"Igaz..,majd beszélnek a tények ápr. 11-én!!"

Sajnos nem a tények fognak beszélni ápr. 11-én, hanem hogy az emberek mekkora részét verték át, mekkora része hisz még azoknak a pártoknak, amik idejuttatták Magyarországot.

2010. ápr. 7. 18:33
 45/61 A kérdező kommentje:
Utolsó..,ha jól sejtem Te Jobbikos vagy,én meg Fideszes..,nagyrészt az Mszpnek és Mdfnek köszönhetjük ,hogy 20 év alatt idejutott Magyarország!!!!
2010. ápr. 7. 18:38
 46/61 anonim ***** válasza:

Azért 4 évet kormányzott már a Fidesz is,és mégis leváltották őket...vajon miért?Mégsem volt kolbászból a kerítés?...

Másrészt,abba kéne hagyni a Fidesznek a szánalmas rágalomhadjáratát,tudom,hogy nehéz lesz,mert már 20 éve így szerzik a szavazatokat;észérbeket képtelenek mondani,csak az megy nekik,hogy mások magánélete után nyomozzanak...és ez lenne a kormányképes erő?

2010. ápr. 7. 19:17
 47/61 anonim ***** válasza:

"A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?"

..mert a Te pénzedből fizeti le a FidSZP a kerTV-ket, és így mossa át az emberek agyát.

2010. ápr. 7. 19:51
 48/61 anonim ***** válasza:

Mind a két párt már volt hatalmon,és nem volt jobb,ez tény szerintem a Jobbik-nak is kell esélyt adni!

Ha nem a Jobbik lessz,minden marad a régiben továbbra sem fogja megérni a termelőknek gyümölcsöt termelni,mennek majd a lehúzások pályázatok keretében,nőnek az árak és a fizu meg marad ha lessz hol dolgozni:-(

Tömegesen fognak külföldre vándorolni az emberek....

Reméljük jól döntünk:-)

2010. ápr. 7. 19:55
 49/61 A kérdező kommentje:
"Azért 4 évet kormányzott már a Fidesz is,és mégis leváltották őket...vajon miért?Mégsem volt kolbászból a kerítés?... " Hiszed vagy sem,mi akkor jobban éltünk mint most a 8 év szoci kormányzás alatt!Valójában én már semmin se csodálkozok,azon se hogy akkor leváltották a Fideszt,nagy az isten állatkertje itt M.O.-n...,sok a komcsiiii,de hál isten egyre kevesebb!
2010. ápr. 7. 19:56
 50/61 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:55

Én más véleményen vagyok ezzel kapcsolatban,de nem akarok leállni,vitatkozni..,majd ez még a jövő zenéje,nem kell az ördögöt a falra festeni!

2010. ápr. 7. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!