A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?
Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...
Kezdenek felébredni az emberek?
"de is kiírhatod előtte, utána meg kérdésnek is, mert már egy óra múlva nem leszek itt, kiváncsi vagyok rá. "
Morvai 94 és 98-ban is dolgozott az Szdsznek,az Szdsz programjának elkészitésénél segitete a pártot.2003-ban a Medgyessi kormánnyal is együttmüdödötaz esélyegyenlőségi hivatalnál kapott megbizást közel havi 1 milláért.2007 februárja és decembere között 7 milliót kapott az Október23. Bizottság alapitványtól munkadijként. stb..
Ezekről az adatokról hol van a link!
Ugyanis 6 hó ra kapott 1millát.
"Morvai: Eddig nem kötődtem párthoz
Morvai Krisztina az InfoRádiónak nyilatkozva elismerte, hogy az első szabadon választott kormány hivatalba lépése óta szinte minden párttal és kabinettel, önkormányzatokkal dolgozott együtt.
A Jobbik államfőjelöltje azt mondta: a gyermekvédelemről, illetve a családon belüli erőszakról szóló országgyűlési határozat előkészítésénél is közreműködött. Ezek a kezdeményezések valóban az SZDSZ-hez kötődtek a 90-es években - tette hozzá.
A Jobbik európai parlamenti képviselője közölte: olyan szakterületen tevékenykedett, amely a politika fölött áll. Miként azt sem nézte, hogy a tőle segítséget kérő áldozatoknak milyen a politikai álláspontja, ezt azoktól a szervezetektől, pártoktól sem kérdezte, akik a munkáját igényelték.
A politikus elmondta még, hogy eddig nem kötődött párthoz, az első szabad választáskor az MDF-re szavazott, utána pedig a Fideszre. Ma azonban már másként gondolkodik - tette hozzá Morvai Krisztina."
forrás: [link]
nem tudom ez mennyire hiteles portál, nem ismerem.
17:41
de én cigány is vagyok, úgyhogy lopni fogok napi 19900 ft-ot+segély+csp+ez+az, nem kell engem félteni.:D
"Nem értem kérdező, ebben mi kivetnivaló van? Többet tett az országért , mint te valaha életedben is fogsz. LEhet most nem tűnik úgy, de majd idővel te is rájössz."
Szdsznek,mszpnek dolgozott...,nem is kevés pénzért.Most meg a Jobbik fikázza,hogy a 20 év alatt mit tettek az országgal a pártok..,többek közt a Morvai is dolgozott ez ügyben,most meg Ő szidja... Bort iszik,vizet prédikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!