Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosoknak, hogyhogy...

A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?

Figyelt kérdés

Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...

Kezdenek felébredni az emberek?

2010. ápr. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

"de is kiírhatod előtte, utána meg kérdésnek is, mert már egy óra múlva nem leszek itt, kiváncsi vagyok rá. "

Morvai 94 és 98-ban is dolgozott az Szdsznek,az Szdsz programjának elkészitésénél segitete a pártot.2003-ban a Medgyessi kormánnyal is együttmüdödötaz esélyegyenlőségi hivatalnál kapott megbizást közel havi 1 milláért.2007 februárja és decembere között 7 milliót kapott az Október23. Bizottság alapitványtól munkadijként. stb..

Ezekről az adatokról hol van a link!

Ugyanis 6 hó ra kapott 1millát.

2010. ápr. 7. 17:43
 32/61 anonim ***** válasza:

"Morvai: Eddig nem kötődtem párthoz

Morvai Krisztina az InfoRádiónak nyilatkozva elismerte, hogy az első szabadon választott kormány hivatalba lépése óta szinte minden párttal és kabinettel, önkormányzatokkal dolgozott együtt.

A Jobbik államfőjelöltje azt mondta: a gyermekvédelemről, illetve a családon belüli erőszakról szóló országgyűlési határozat előkészítésénél is közreműködött. Ezek a kezdeményezések valóban az SZDSZ-hez kötődtek a 90-es években - tette hozzá.

A Jobbik európai parlamenti képviselője közölte: olyan szakterületen tevékenykedett, amely a politika fölött áll. Miként azt sem nézte, hogy a tőle segítséget kérő áldozatoknak milyen a politikai álláspontja, ezt azoktól a szervezetektől, pártoktól sem kérdezte, akik a munkáját igényelték.

A politikus elmondta még, hogy eddig nem kötődött párthoz, az első szabad választáskor az MDF-re szavazott, utána pedig a Fideszre. Ma azonban már másként gondolkodik - tette hozzá Morvai Krisztina."

forrás: [link]

nem tudom ez mennyire hiteles portál, nem ismerem.

2010. ápr. 7. 17:45
 33/61 A kérdező kommentje:
"Ezekről az adatokról hol van a link! " [link] itt van,bővebben a Magyar nemzetben olvastam róla...
2010. ápr. 7. 17:46
 34/61 A kérdező kommentje:
Morvai a másként gondolkodó...
2010. ápr. 7. 17:48
 35/61 anonim ***** válasza:
Nem értem kérdező, ebben mi kivetnivaló van? Többet tett az országért , mint te valaha életedben is fogsz. LEhet most nem tűnik úgy, de majd idővel te is rájössz.
2010. ápr. 7. 17:53
 36/61 anonim ***** válasza:

17:41

de én cigány is vagyok, úgyhogy lopni fogok napi 19900 ft-ot+segély+csp+ez+az, nem kell engem félteni.:D

2010. ápr. 7. 17:57
 37/61 A kérdező kommentje:

"Nem értem kérdező, ebben mi kivetnivaló van? Többet tett az országért , mint te valaha életedben is fogsz. LEhet most nem tűnik úgy, de majd idővel te is rájössz."

Szdsznek,mszpnek dolgozott...,nem is kevés pénzért.Most meg a Jobbik fikázza,hogy a 20 év alatt mit tettek az országgal a pártok..,többek közt a Morvai is dolgozott ez ügyben,most meg Ő szidja... Bort iszik,vizet prédikál.

2010. ápr. 7. 17:58
 38/61 anonim ***** válasza:
75%
Te kérdező szándékosan vagy ilyen pihentagyú? Nem bírod felfogni hogy nem az SZDSZ és MSZP érdekében dolgozott?? Hanem a családon belüli erőszak ellen, és a gyermekvédelemért. Szólj ha eljutott az agyadig.
2010. ápr. 7. 17:59
 39/61 A kérdező kommentje:
Pihentagyú vagy te...,Morvai az SZDSZ programjának elkészitésénél segitette a pártot..
2010. ápr. 7. 18:02
 40/61 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! azt elfelejtetted, hogy beeeee, meg hogy aki mondja másra az mondja magára és azt is, hogy egyik fülem sós másik fülem paprikás nem hallom, hogy mit dumálsz.
2010. ápr. 7. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!