Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosoknak, hogyhogy...

A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?

Figyelt kérdés

Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...

Kezdenek felébredni az emberek?

2010. ápr. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
"Befolyásolják az embereket,a buták elhiszik amit a tv-ben adnak,lásd:sokan azt hiszik tényleg létezik Miklós és a Berényi KFT:-) " Nah...,azért idáig nem süllyedek le!!Én ezeket az embereket sajnálom inkább,hogy ennyi sütnivalójuk van:D
2010. ápr. 7. 17:31
 22/61 anonim ***** válasza:
50%
Amióta kipattant ez az RTL klubb betiltós ügy az RTL folyamatosan és mindenáron le akarja járatni a Jobbikot, és ennek sajnos sokan be is dőlnek. És ez a "felébredős" dolog elég nagy szánalom már bocs...
 23/61 anonim ***** válasza:
31%
Igen én is a Jobbikra akartam szavazni, de felébredtem! És büszke vagyok rá, alig várom, hogy vasárnap az SzDsz-re szavazhassak. Ott végre felvűállalhatom a másságomat. :)
 24/61 A kérdező kommentje:
Utolsó..,fényt kaptál??:D
2010. ápr. 7. 17:33
 25/61 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:31

nem az a lényeg hogy az mszpnek dolgozott, hanem, hogy rühelli őket elvileg mint a sz*r, aztán mégis dolgozott nekik. itt az elvekről van szó.

tudod bort prédikál...

2010. ápr. 7. 17:33
 26/61 anonim ***** válasza:
91%

nem nekik dolgozott, hanem az emberekért akiket védett.

pártfüggetlenül. nem mindneki olyan gyűlölködő mint ti.

ha egy ember kiáltana segítségért, akkor te az alapján fogsz neki segíteni, hogy mszp-s fideszes jobbikos?

2010. ápr. 7. 17:36
 27/61 anonim ***** válasza:

Persze hogy rühelli őket mint a sz@rt, de akkor 2003 volt(ugye?), és akkor még csak egy éve volt kormányon az MSZP. Akkor még nem feltétlen volt olyan MSZP ellenes, mint ma az emberek 90%-a :)

Köztudott hogy mikor Gyurcsány vette át a kormányt, akkor lett minden egyre rosszabb, a Medgyessy kormányra nem emlékszem már, akkor még nem folytam bele az aktuálpolitikába.

2010. ápr. 7. 17:36
 28/61 anonim ***** válasza:
69%
Felőlem bármit írhatnak a Jobbikról,ugyis rájuk szavazok,nem hagyom magam befolyásolni:-)
2010. ápr. 7. 17:37
 29/61 A kérdező kommentje:

"de is kiírhatod előtte, utána meg kérdésnek is, mert már egy óra múlva nem leszek itt, kiváncsi vagyok rá. "

Morvai 94 és 98-ban is dolgozott az Szdsznek,az Szdsz programjának elkészitésénél segitete a pártot.2003-ban a Medgyessi kormánnyal is együttmüdödötaz esélyegyenlőségi hivatalnál kapott megbizást közel havi 1 milláért.2007 februárja és decembere között 7 milliót kapott az Október23. Bizottság alapitványtól munkadijként. stb..

2010. ápr. 7. 17:39
 30/61 anonim ***** válasza:

Igen én is a Jobbikra akartam szavazni, de felébredtem! És büszke vagyok rá, alig várom, hogy vasárnap az SzDsz-re szavazhassak. Ott végre felvűállalhatom a másságomat. :)

A homárok is éhen tudnak dögleni!

2010. ápr. 7. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!