A Jobbikosoknak, hogyhogy csökkent a szavazótábora?
Legalábbis a szonda ipsos és a többi szerint is...
Kezdenek felébredni az emberek?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:31
nem az a lényeg hogy az mszpnek dolgozott, hanem, hogy rühelli őket elvileg mint a sz*r, aztán mégis dolgozott nekik. itt az elvekről van szó.
tudod bort prédikál...
nem nekik dolgozott, hanem az emberekért akiket védett.
pártfüggetlenül. nem mindneki olyan gyűlölködő mint ti.
ha egy ember kiáltana segítségért, akkor te az alapján fogsz neki segíteni, hogy mszp-s fideszes jobbikos?
Persze hogy rühelli őket mint a sz@rt, de akkor 2003 volt(ugye?), és akkor még csak egy éve volt kormányon az MSZP. Akkor még nem feltétlen volt olyan MSZP ellenes, mint ma az emberek 90%-a :)
Köztudott hogy mikor Gyurcsány vette át a kormányt, akkor lett minden egyre rosszabb, a Medgyessy kormányra nem emlékszem már, akkor még nem folytam bele az aktuálpolitikába.
"de is kiírhatod előtte, utána meg kérdésnek is, mert már egy óra múlva nem leszek itt, kiváncsi vagyok rá. "
Morvai 94 és 98-ban is dolgozott az Szdsznek,az Szdsz programjának elkészitésénél segitete a pártot.2003-ban a Medgyessi kormánnyal is együttmüdödötaz esélyegyenlőségi hivatalnál kapott megbizást közel havi 1 milláért.2007 februárja és decembere között 7 milliót kapott az Október23. Bizottság alapitványtól munkadijként. stb..
Igen én is a Jobbikra akartam szavazni, de felébredtem! És büszke vagyok rá, alig várom, hogy vasárnap az SzDsz-re szavazhassak. Ott végre felvűállalhatom a másságomat. :)
A homárok is éhen tudnak dögleni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!