"Aki nincs velünk, az ellenünk van. "Szerintem ez a felfogás jellemző a mai szélsőjobbra is. Szerintetek?
"Nem sajnos nem vettem észre,hogy minden rendszernél így van.Ugyanis nem így van."
Például?
Képzeld tudom milyen időre vonatkozik.
A szélsőjobb alatt meg tudod jól kiket értek,de nem mondom ki,mert elkezdenétek hőbörögni.
Mit tudsz a Horthy korszakról?
Amikor Trianon után egy igazi nagy világgazdasági válsággal a nyakunkban jobban éltünk mint az akkori Eu nagy része? Hogy itt erősebb kisebbségi jogok voltak mint az USA -ba ahol a négerek nem szállhattak buszra!
Aki nem vel... Meg egy Kádári idézet amihez nem kel mit hozzátenni!
"Nem mondok példát.Előbb te bizonyítsd be,hogy minden rendszerben így működnek a dolgok."
1, Demokrácia
Minden más rendszer rossz, mert nincs joga bennük az embereknek.
2, Szocializmus
Minden más rendszer rossz, mert az imperialista tőkések vezetik.
3, Nemzetiszocializmus
Minden más rendszer rossz, mert zsidók irányítják.
4, Monarchia
Minden más szörnyű, ami a királyságok után van, mert szabadkőműves.
5, Anarchia
Minden más rendszer rossz, mert maga a rendszeresség nem engedi kiteljesedni az egyén szabadságát.
Mit szeretnél még?
Szerintem te elég roszul értelmezed a dolgokat.
Ha a Rákosi korszakban valaki nem értett egyet a párttal akkor arra nem várt semmi jó(ávh,Recsk).
Ma ha ez lenne a kormány szlogene,nem sokan irogatnánk most ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!