Kétszázan tiltakoztak a Fidesz székháza előtt miután kiderült, hogy az ÁVH-ra jellemző adatgyűjtést folytat a Fidesz még mindig azt hiszitek nem tudnak a piszkos dolgaitokról?
Figyelt kérdés
igaz a fél hülye mszp sek tüntettek de legalább felhívták a figyelmet
kösz
2010. ápr. 9. 20:47
1/8 anonim válasza:
Jól tették, legalább szavazatokat vesztenek.
2/8 anonim válasza:
Hát, most hogy olvastam, teljesen magam alatt vagyok!
Nincsenek egyébként "piszkos dolgaim", tudod, ki mint él, úgy ítél.
3/8 anonim válasza:
Okos, kétszáz ember tényező a 10 millából, mi mindent meg nem tesznek a fidesz lejáratására...
4/8 anonim válasza:
Kár, hogy az MSZP is ugyanúgy gyűjti a választói adatait, tehát ennyi erővel maguk ellen is tüntethettek volna...
Hozzám például a kopogtatócéduláért csak a Fidesz csengetett be, a többi párt nem is próbálkozott. (12 éve a Fideszre szavazok.) Gyanítom, hogy ezt tudja a többi párt is, azért nem kerestek meg.
5/8 anonim válasza:
terjed az igazság barátom
ma már végre bemondták az rtl híradóba is
7/8 anonim válasza:
21.08-nak!
Hát most ez vagy igaz, vagy nem. Ilyet csinálok 10 perc alatt, bár nekem is vannak fenntartásaim.
Nagyon vonzó dolog lehet a hatalom egyeseknek.
8/8 anonim válasza:
Szerencsétlen hül.yék,ez a véleményem akik ott tüntettek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!