"Aki nincs velünk, az ellenünk van. "Szerintem ez a felfogás jellemző a mai szélsőjobbra is. Szerintetek?
Teljesen értelmetlen a kérdésed, mert két teljesen eltérő korról és ideológiáról szól!
Igen én tudom milyen időkre, de te nem. Mert akkor nem kevernéd a szezont a fazonnal.
Képzeld tudom milyen időre vonatkozik.
A szélsőjobb alatt meg tudod jól kiket értek,de nem mondom ki,mert elkezdenétek hőbörögni.
aki pedig jobbikos az sokak szerint kapásból náci meg rasszista antiszemita, stb. tapasztalat.
amit mondasz az igaz.. lenne, ha nem akarnád egy pártra diszkriminatív módon ráhúzni. ez emberi szokás, pont.
Én is ezt vettem észre. Fiatal vagyok és a környezetemben szinte minden más fiatal a Jobbikot élteti, és szélsőjobb tanokban hisznek, engem meg lekommunistáznak, amiért toleráns vagyok a melegekkel, külföldiekkel, baloldaliakkal szemben, nem az erőszakot gondolom mindenre a megoldásnak, és a Fideszre fogok szavazni.
Nem értem miről hadoválsz!
Honnan veszed hogy a Jobbik nem toleráns a melegekkel vagy a külföldiekkel!
A melegek éljék az életüket úgy ahogy akarják csak ne akarjanak polgárt pukkasztani.
A külföldiek jöjjenek érezzék jól nálunk magukat, sőt ha akarnak dolgozzanak itt, vagy kezdjenek vállalkozásba, de ugyan azokkal a feltételekkel mint a hazaiak.
Milyen erőszakra gondolsz? Legalább egy példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!