Liberális és fajvédő szemmel, hogyan lehetne a cigányokra jellemző, bűncselekményekre és életfilozófiára, gyűjtőnevet találni?
Hee?
Ne nevess! Javasolj!
Valahol ilyen dolgokban kell elkezdeni a nemzeti együtt gondolkodást, vagy nem?
A probléma ott kezdődött, hogy ezt a két, különböző értékrendű és mentalitású népet "összekeverték". Ha megfigyeled, akkor a soknépességű USA-ban is a keveredés okozza a legnagyobb problémákat. Egyszerűen egyik nép sem akarja feladni a hagyományait és életvitelét, és ezt nem is lehet elvárni tőle.
Ha nem lenne kulturális keveredés, nem lenne probléma, mert minden lakostól el lehetne várni ugyanazt a viselkedést és vérmérsékletet anélkül, hogy felmerülne a "faji" kivételezés.
Én fehér bőrű magyarok között szeretek élni, és nyugtalanít, ha sötét bőrűek, idegenek közé kerülök. Olyan, mintha már nem is Magyarországon járnék, és zavar, hogy más kultúrájához kell alkalmazkodnom a saját országomban. Persze ezért megbélyegeznek, de attól még így látom.
Így hát nem akarom keresni a szavakat arra, hogy minek nevezzem a cigánybűnözést, nem akarok politikailag korrekt lenni, csak a saját fajtámmal akarok lenni és nem azon aggódni itthon, hogy miben alkalmazkodjak egy másik néphez.
A probléma ott kezdődött, hogy ezt a két, különböző értékrendű és mentalitású népet
Értem a problémádat.
Az a baj hogy sok fajvédő, még soha nem járt igazán más etnikum közegében.
Azt hiszik hogy az egyik színes a másik fehér, és nem értik meg hogy még a szaguk is más.
Nem feltétlen azért mert nem tisztálkodnak, hanem mert más faj, mások a szokások, az elképzelések, az inger küszöb, stb és másként lehet elérni náluk dolgokat.
Jah, még annyit.
Senki nem kéri a cigányoktól, hogy vágják el a gyökereiket.
De azért egy általános Európai norma küszöböt át kellene lépni. Ahogy a négerek nagy része is megtette az USA ban az asszimilálódás és az elfogadottság érdekében!
Az emberiség egy faj, én így tekintem. Aki bűnöző, az bűnöző, mindegy, hogy az íróasztal mellől teszi vagy másképp.
Én megértem ezt a túlbuzgó liberálmániás hozzá állásodat, csak sem értelme sem megoldása nem lehet semminek. De azokat hogy véded akik a kisebbségtől szenvednek.
Hogy oldasz meg dolgokat ha nem annak megfelelően kezeled?
Írd le!!!
Úgy szeretem amikor valaki mindig bevágja "csak 1 faj van az ember, nincsenek fajok"...bla bla, szőrszálhasogatás, teljesen mindegy hogy fajnak vagy rassznak mondjuk (az angolban pl. a kettő egy és ugyanaz).
A kérdésre válaszolva: cigány vajdák kimondják, hogy van cigánykérdés. A liberálisok pedig? Megerőszakolt, megkínzott, legyilkolt nők és ártatlanok helyett a beteges elkövetők jogaiért és lelki világáért aggódnak. Az igazi gond nem a cigányokkal van, orvosolható a kérdés -vagy így, vagy úgy.
Veletek, lbierálisokkal van a baj: "Titeket kellene csonkítani, de nyaktól! A pedofilok különbek nálatok! Utolsó szemét gyilkosok vagytok!"
Miért nem törlik a provokatív és sértő kérdéseket?
Mert talán csak te érzed provokatívnak, és mások nem.
Hová tűnt a szabad szellem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!