Azt hiszitek, ha megemelik válságban a multik adóját, akkor maradnának?
Anélkül, hogy átmenjenek máshová (pl,Szlová-Kia)
Szóval értem én, hogy sokszor fölöslegesen támogattunk multikat (Hankook gumigyár).
De ezt már utólag lehetetlen visszavenni.
Kivéve ha mindenkit megadóztatsz... de akkor annak is fizetnie kell, (Suzuki, Győr), aki nem kapott támogatást.
Győr az milyen multi?:)
ez a vona és haverok bolond ígérgetései hogy szavazzanak rájuk, természetesen hülyeség.
meg ha kivonulnak, nem 11 % lesz a munkanélküliség hanem 25%.
továbbá a multi kb az egyetlen hely, ahova nem kell szakképesítés hogy felvegyenek.
amugy győr gondolom az audira gondolsz.
4 éve az audi is fizet adót.
1. Milyen válságban?
2. Mért ne maradnának?
3.Ha elmennének meg tudnék élni. Ma küldöm a megrendelőt a praktikerbe hogy vegye ott meg az ajtót. Háromszor annyiért tudom legyártani. Be is zártam.
Hát azt hiszem ti a mezőgazdaságról beszéltek.
Igen Győr=Audi, Esztergom=Suzuki
Ugyanakkor magyar személyautógyár,magyar mobilgyártó a Nokia helyett, nemigen van. Szóval lehet belső keresletre operálni,csak nem nagyon érdemes.
De a mezőgazdaság az más tészta. És kívánom h járj sikerrel utolsó kommentelő!
Azt meg nem értem h miért lenne sok munkahely, ha kimennének a multik. Ki milyen munkahelyre gondolt. Sajnos az Eu-ban nem lehet támogatni magyar cégeket, mint mondjuk kínában teszik.
Szóval nem értem miről beszéltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!