Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a tervük a panel lakások...

Mi a tervük a panel lakások elbontásával? 👇

Figyelt kérdés
a lézer janó bejelentette,hogy el kell bontani a panelokat,mert szegény embereknek nyáron ott nagyon melegük van. :) nem lakok panelba de nekem is melegem szokott lenni ,nyáron.támogatják az ott lakokat ,hogy kertes házba költözzenek.miféle ámokfutásba akarnak ezek a politikus bűnözők megint belefogni? ez is habonyi árpi ötlete volt?

2016. ápr. 19. 07:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

T. Kérdező!

A panelos kapjon kertes házat! pipa elfogadom

A régi belvárosi bérházas is kapjon kertes házat pipa elfogadom legyen egyenlőség

És akinek kertes háza van az mit fog kapni az egyenlőség kedvéért?

2016. ápr. 19. 11:27
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 ,erről van szó,a történet már itt is megbukik.
2016. ápr. 19. 12:43
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért óvatosak legyünk ezzel jaj ez csak kamuzással ám. Volt olyan mikor azon a butaságon nevettünk hogy valakik azt hiszik, hogy esetleg elvennék az összegyűlt magánnyugdíjakat, hahaha micsoda hülyeség!
2016. ápr. 19. 13:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Azért látni, hogy sokan nem gondolkodnak, de bevesznek minden marhaságot.

Ahogy te is kérdező, inkább gondolkodnál mint hogy ilyen hülyeségen hisztizzél.

Aki panelban élt vagy él (jó magam is) az pontosan tudja, hogy teljesen mindegy, hogy az első, második vagy ötödik vagy akár a 10-dik emeleten él, nyáron mindenütt gatyarohasztó melegek vannak a lakásban.

Azon sem árt gondolkodni, hogy mi lenne anyagilag olcsóbb megoldás.

A. Lebontani minden panelházakat 5 emeletig.

B. Minden lakásban biztosítani légkondit.

Szóval aki ezt a marhaságot elhiszi arra tényleg lehet mondani, hogy birka..

2016. ápr. 19. 16:41
 25/28 A kérdező kommentje:
#24 mit kell elhinni? láttam a reggel a hírekben ezt a lézer micsodát ilyen hülyeséget beszélni és kíváncsi voltam ki mit gondol erről. ennyi.egy kis trollkodás belefér de ,ha halál komolyra vesszük a históriát akkor tudod jól egy ilyen megmozdulás nem kis előkészülettel járna és nem is mostanában lenne kivitelezve DE fene tudja,ha ezek valamiben pénzt látnak bármire képesek.
2016. ápr. 19. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Én meg láttam a tévében a supermant...
2016. ápr. 19. 16:53
 27/28 A kérdező kommentje:
igen ,sajnos ez is az a kategória. a politikusaink és a superman mese egy szinten van! a superman annyira azért nem károsítja a népet.
2016. ápr. 19. 17:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez csak gumicsont a népnek. Uborkaszezon van a politikában.
2016. ápr. 20. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!