Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a tervük a panel lakások...

Mi a tervük a panel lakások elbontásával? 👇

Figyelt kérdés
a lézer janó bejelentette,hogy el kell bontani a panelokat,mert szegény embereknek nyáron ott nagyon melegük van. :) nem lakok panelba de nekem is melegem szokott lenni ,nyáron.támogatják az ott lakokat ,hogy kertes házba költözzenek.miféle ámokfutásba akarnak ezek a politikus bűnözők megint belefogni? ez is habonyi árpi ötlete volt?

2016. ápr. 19. 07:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
HAHÓÓÓÓÓÓ A HÍR KAMU!
2016. ápr. 19. 09:49
 12/28 anonim ***** válasza:
Neked elgurult valami a reggeli vizespohár mellől!
2016. ápr. 19. 10:02
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok felsőbbrendű, de te miért vetíted rá másra a "nyomorod" és a saját tehetetlenséged?

Abba is bele lehet gondolni, ha van egy társasház (közösség) akkor a többség akarata kellene, hogy érvényesüljön.

Ha van (és szinte mindig van) egy igénytelen, ostoba, lusta, nemtörődöm tulajdonos (aki anno fillérekért vette meg az önkormányzattól mert bérlő volt), akkor az az egész házat züllesztheti! Ezt te sem gondolod normálisnak?

2016. ápr. 19. 10:12
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

"Nem vagyok felsőbbrendű, de te miért vetíted rá másra a "nyomorod" és a saját tehetetlenséged?"

Mert ha ellopják a pénzemet és azért nincs, akkor arról nem én tehetek.

2016. ápr. 19. 10:13
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha ellopják a pénzed? Ki? Kik? Hogyan?

Ez így elég tág!

2016. ápr. 19. 10:20
 16/28 A kérdező kommentje:
kamú? lehet megszerkeztette a tv2,ma reggel a hírekben mondta a lézer sútyó,én láttam de ezektől az adóktól is minden kitelik.lehetséges összevágott anyag ,akkor az nagyon súlyos,gondolom a kormánypárti rabszolgaság tiltakozik az ellen,hogy mondta,nem mondta ez a bűnöző.
2016. ápr. 19. 10:20
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

miért jó neked kérdező, hogy áldebil vagy?

valószínűleg korszerűbb ingatlanba költöztetés támogatása költséghatékonyabb, mint azoknak a paneloknak a korszerűsítése. ennyi.

persze vérproletároknak sosem lesz jó, de ez nem a kormányok hibája

2016. ápr. 19. 10:23
 18/28 A kérdező kommentje:
#17 te nagyon elkötelezett vagy ezeknek a maffiozóknak azt látom de ilyen hülyeségeket ,hogy tudnak kitalálni olyanok akik az országot kéne vezessék? nekem nem jönne jól valami korszerű kertes ház vagy másnak aki mondjuk nem panelba lakik ,hanem régi belvárosi bérházban,mondjuk,ott is nagy hőség van nyáron,télen meg sok gázköltség ,mert irgalmatlanul kell fűteni.ilyen panelbontást még a torz szülött abony sem tud kitalálni,szerintem ezt orbán király léánykája találta ki.
2016. ápr. 19. 10:53
 19/28 anonim ***** válasza:
44%

te meg elkötelezett gyurcsánylover panelproli vagy...

gondolkozni kéne kicsit, látom nem megy...

2016. ápr. 19. 10:54
 20/28 A kérdező kommentje:
látod ,olyan hülye vagy mint a királyod,mondom nem panelba lakok de elvárom ,hogy engem is kertes házba deportáljanak :) gyurcsányt sem csíptem jobban mint ezt az önjelölt királyt de akkoriba még takargatták a piszkukat de ami most megy az már nagyon durva ,nyilt lapokkal játszanak,szemberöhögik a magyarokat ,semmit nem is próbálnak rejtegetni,szabad rablás van.
2016. ápr. 19. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!