Én liberális vagyok. Ez baj szerintetek?
"Milyen az a gyűlölettel teli liberálfasiszta?"
Fidesz berkekben illik ezt mondani arra, aki szájára meri venni, szidni meri "szeretett vezérüket, Orbán Viktort" és politikája ellen van!
Már az idejét sem tudom, mikor kapott utoljára Orbán olyan kritikát, ami nem vérliberális fröcsögés volt, tele féligazságokkal, és ideológiai utalásokkal.
Szóval igazad van, a jogos kritika, és az, hogy valaki a szájára veszi, és szidja Orbánt az két külön dolog :).
"Már az idejét sem tudom, mikor kapott utoljára Orbán olyan kritikát, ami nem vérliberális fröcsögés volt, tele féligazságokkal, és ideológiai utalásokkal."
Én például nem örülök neki, hogy orbán haverja, a felcsúti gázszerelő egyik napról a másikra milliárdos lett. Az se jön be, hogy orbán újdonsült veje elkezdte megnyerni a milliárdos pályázatokat.
"Én például nem örülök neki, hogy orbán haverja, a felcsúti gázszerelő egyik napról a másikra milliárdos lett. Az se jön be, hogy orbán újdonsült veje elkezdte megnyerni a milliárdos pályázatokat."
Nem is kell, ugyanis ez nem igaz.
Ezer éve oligarchák. Már a szüleik is azok voltak.
"Ezer éve oligarchák. Már a szüleik is azok voltak."
A Mészáros Lőrinc ezer éve oligarcha?
Nem baj.
Csak egy kérdés:
neoliberális vagy "tradicionális" liberális vagy?
mert nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!