Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a liberális nővel...

Ezzel a liberális nővel hogyhogy nem lett feltörölve a padló (politikai értelemben)?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=cyVx3U_cluE

Hihetetlen.

Ha mondjuk valaki azt mondaná a jobboldalon, hogy "az a piszkos, uzsorás csoport 200 éve behatolt Galíciából Magyarországra és úton útfélen átvert mindenkit, csalt hazudozott...stb"

Akkor ő most antiszemita,fasiszta gonosztevő lenne, elítélné az ENSZ, EU, USA ,a Bolgár úr meg a Sebestyén Balázs is.

Címlapon lenne a külföldi médiumnál, hogy "kísért a múlt".

Ellenben, ez a szabadelvű nőszemély semmiféle botrányt nem keltett.

Pedig nagyjából ugyanazt mondta, mint, amit idézőjelben én is leírtam.

2016. febr. 27. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon bátrak. (Vagy inkább vakmerők?) Lehet, hogy valamiről nem tudok?
2016. febr. 27. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Csak azt nem tudom mit akart ezzel elérni? Hogy teljesen rendben lenne egy iszlám honfoglalás, mert a magyarok is ezt tették 1000 éve és ez az élet rendje?

Vagy, hogy Augsburgnál nem voltak kellően liberálisak az új kultúrával szemben?

2016. febr. 27. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom ki ez a nő, de tényeket mondott, ezen nem lehet vitatkozni.

Ugyanakkor én semmilyen liberális vagy baloldali jelleget ebben a szövegben nem láttam, ahogyan magyarellenességet sem. Ezekről a dolgokról a mondáink és krónikáink is beszámolnak.

2016. febr. 27. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Demokratikus jogállamban amíg konkrét törvénysértést nem követ el valaki, addig nem kell vele "felmosni a padlót". Ez az ő véleménye. Te is elmondhatod a Galiciás zsidózásod, csak sajnos semmi alapja. (Tekints rá a magyar Nobel-díjasok származására pl.).

Én azt gondolom (egy-két külföldi országot megjárva) hogy a magyar nép 80%-a hihetetlenül irigy, rosszindulatú, előítéletes, közönyös. Rossz ilyen országban élni. Rossz magyarok között élni, ez a véleményem.

Hogy csak egy példát mondjak, fél évet éltem Franciaországban, és egy munkahelyváltás után igen letörve, 3 whiskey után kimentem egy parkba, ahol a füvön egy "vadidegen" nő ült mezítláb, és olvasott egy könyvet. Leültem a közelébe, és valahogy észre vette, hogy magam alatt vagyok. Azt kérdezte, hogy "megöleljelek?" én meg zavaromban visszakérdeztem, hogy "miért?". Erre ő: "miért ne?".

MONDJA A SZEMEMBE BÁRKI, HOGY EZ MEGTÖRTÉNHETNE BUDAPESTEN. Komolyan.

2016. febr. 27. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

"Rossz magyarok között élni..."

Most itt a lehetőség. Csapódj a menekültekhez! Ne is halljunk felőled többet! Viss a fajtársaidat is!

2016. febr. 27. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

"Te is elmondhatod a Galiciás zsidózásod, csak sajnos semmi alapja. (Tekints rá a magyar Nobel-díjasok származására pl.)."

El mi? :D

Általában az olyan kérdéseket gyakran törlik, csak, hogy az oldalon legyünk.

Amúgy meg el lehet menni megmondta a vezéretek! :) (És vihetitek a videón okoskodó h.p.-t is magatokkal.)

2016. febr. 27. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi ezzel a probléma?

Szabad vélemény nyilvánitás és szólásszabadság van. Ez törvényileg garantált az Alkotmányban. Trágár szavakat nem használt nem káromkodott.

történelmi tényeket sorolt fel. A honfoglalók "kalandozó hadjárat" néven végig rabolták és gyilkolászták egész Európát. Ez történelmi tény, valótlanságot ezzel nem állított.

Nehogy már a neonyilas dzsobbikosok akarják megmondani, hogy mit lehet mondani!

Ilyenkor hol vanak azok a a neonácik akik a szólásszabadságra hívatkozva követelik, hogy szabadon mocskolodhassanak. Ennél durvább kommenteket hozzászólásokat is lehet olvasni, hallani az árpisávosok részéről. Érdekes akkor valahogy nem háborodnak így fel. Elég megnézni, hogy miket örjöngenek össze ezek a hazaárulók azzal kapcsolatban, hogy Magyarország gazdagodott egy Oscar díjjal, és ezáltal, pozítiv hírrel bekerült a világsajtóba!

Akkor mi a francról beszélünk?!

2016. febr. 29. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor hol vanak azok a a neonácik akik a szólásszabadságra hívatkozva követelik, hogy szabadon mocskolodhassanak. Ennél durvább kommenteket hozzászólásokat is lehet olvasni, hallani az árpisávosok részéről. Érdekes akkor valahogy nem háborodnak így fel."

Ott ahol a máskor gyűlöletbeszédet kiáltozó, rasszistázó hozzád hasonlóak.

2016. febr. 29. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan durvát ezzel nem mondott,hiszen azért a Honfoglalás nem volt erőszakmentes,a "Kalandozások"-ról már nem is beszélve.De szerintem ezzel éppen azt igazolja,hogy miért kell megállítani a migránsáradatot,ha nem akarunk mondjuk,az avarok sorsára jutni.
2016. febr. 29. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Erdekelne hogy mit mondott ez a 16 masodperces bejatszas elott es utana

Ugy nez ki hogy ez a 16 masodperc egy " soundbite " ami elott es utan lehetett gyakorlatilag akarmi

Nem lehet hogy idezett egy " antimagyar hazaarulot " es az idezet utan elitelte az elmondottakat ?

2016. márc. 1. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!