Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire okoz kárt az autóban...

Mennyire okoz kárt az autóban ha 1-es fokozatban padló gázzal meghúzatom 40-45 km/óra sebességre az autót?

Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok és ezt a módszert találtam az egyetlen legális "gizdulásnak" mikor haverokkal vagyok :D Nyilván a sebesség korlátot nem akarom átlépni, ezzel a módszerrel így meg tudom mutatni a haveroknak, hogy milyen vad hangja is tud lenni az autóm motorjának, nyilván a magas fordulat miatt. A kérdésem, hogy mit okoz ez az autóban? Nyilván a motornak nem nagyon tetszhet a 4-5ezres fordulatszám, meg a fogyasztásnak sem, de ezen kívül nem nagyon árthatok vele az autónak , nem? A normális válaszokat köszönöm
2016. febr. 24. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
csak be ne x*rj! Friss jogsi, tapasztalat no...
2016. febr. 24. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Neked nem lett volna szabad/kár volt jogosítványt adni a kezedbe......
2016. febr. 24. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

-Lehetőleg ne hideg motorral műveld, mert idő előtt kinyírod a vasat.

-Célszerű lakott területen kívül, egyenes és jól belátható útszakaszon, megfelelő időjárási körülmények és gyér forgalom mellett "gyakorolni"

+1: ha gizdázni akarsz a haveroknak a motor hangjával üresben is megteheted és még gyorshajtási büntetés miatt sem kell félned.

2016. febr. 24. 16:36
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönjük, következő kettő jöhet aki tud válaszolni a kérdésre :)
2016. febr. 24. 16:36
 5/16 A kérdező kommentje:
ma 16:36, köszönöm, vannak itt normális emberek is.
2016. febr. 24. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen vannak, rajtad kívül szinte mindenki :)
2016. febr. 24. 16:42
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Válasz: meleg motornál semennyire. A motor nem lát ki a motortérből, nem tudja hogy te most egyesben huzatod egy rövid ideig, vagy épp az autópályán állsz a gázon negyedikben, épp hogy tiltási fordulatszám alatt, 170-el.

Utóbbit is bírja károsodás nélkül.

2016. febr. 24. 17:03
 8/16 A kérdező kommentje:
akkor mond meg miért nem vagyok normális szerinted? mert fiatalon friss jogsival még eszembe sem jut, hogy megszegjem a kreszt, és állandóan megfontolva, szabályosan és magabiztosan vezetek? ezért nem vagyok normális vagy mert feltettem egy kérdést ami neked nem tetszett? az legyen az én dolgom, hogy mit csinálok az autómmal amíg nem okozok senkiben kárt és azt biztonságos keretek között csinálom, mindenféle szabály megszegése és mások veszélyeztetése nélkül. persze 1-2 ember tud válaszolni normálisan, a többi meg jön kötözködni mert annyira unatkoznak.
2016. febr. 24. 17:14
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Először te céloztál arra, hogy az első két válaszoló nem normális. Akkor miért csodálkozol, ha valaki rajtad is elsüti ezt a poént?
2016. febr. 24. 17:19
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha meleg már a motor, akkor nem okoz gondot. Menjél 10-15 kilométert hidegindítás után, annyi idő alatt bemelegszik.
2016. febr. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!