Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire okoz kárt az autóban...

Mennyire okoz kárt az autóban ha 1-es fokozatban padló gázzal meghúzatom 40-45 km/óra sebességre az autót?

Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok és ezt a módszert találtam az egyetlen legális "gizdulásnak" mikor haverokkal vagyok :D Nyilván a sebesség korlátot nem akarom átlépni, ezzel a módszerrel így meg tudom mutatni a haveroknak, hogy milyen vad hangja is tud lenni az autóm motorjának, nyilván a magas fordulat miatt. A kérdésem, hogy mit okoz ez az autóban? Nyilván a motornak nem nagyon tetszhet a 4-5ezres fordulatszám, meg a fogyasztásnak sem, de ezen kívül nem nagyon árthatok vele az autónak , nem? A normális válaszokat köszönöm
2016. febr. 24. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Na és mennyire lettél msot menő, hogy le tudtál nyomni egy pedált?:D
2016. febr. 24. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Kiolvasható a kérdésből hogy mindegy mit válaszolnak itt, meg fogod csinálni és meg is csináltad már, tehát felesleges volt kiírni!

A kérdés 100%-ban hülyeségnek tűnik. A kérdező 69%-ban baromságokat kérdez.

Ezen felül ha tartósan tiltás környékén autózgatsz, átugorhat a vezérlés.

2016. febr. 24. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Rövidtávon odafigyelve nincs probléma :) Csak ésszel csináld, ritkán.
2016. febr. 24. 19:15
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
kérdező: hüle kérdésre nem lehet normális választ adni! Te magad sem vagy az!!!vetted a jogsit??
2016. febr. 24. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor manapság az a menő aki tudja pörgetni a kocsi motorját, ami esetében gondolom az a jó ha minél nagyobb és hangosabb a motor?

Akkor ideje beszerezni egy IFA-t vagy egy Kraz-t és akkor királlyá is koronáznak rögtön.

2016. febr. 24. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Suzuki 1.3 ideges?
2016. febr. 25. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!