Megszavazták, hogy megint legyenek nyitva vasárnap a boltok. Az eladó az nem ember? Neki nem lehet hétvégéje? Az ő családja nem számít?
Sokan azt mondták, hogy a régi rendszer istentelen volt.
Abban a rendszerben engedték, hogy a vasárnap szabad legyen. Szabad. Sőt. A szombatot is becsülték valamennyire, hiszen a boltok akkoriban úgy egyóra tájékáig lehettek nyitva. Azaz a nap másik felét tisztelték. A délután jórésze szabad volt.
Most meg, az állítólagos demokráciában korlátozni akarják a hétvégi szabadságot. Istentelenül. És még most állítják azt, hogy a régi rendszer volt isten-, és vallásellenes.
A hétvége, kinek szombat, kinek vasárnap, az az kell, hogy legyen, tehát pihenés és családdal törődés időszaka, Az eladó pedig nem állat. Ember.
Oh, hogy a hétvégét megoldhatják diákmunkásokkal? Aki ilyenre gondol az milyen lelkivilággal rendelkezik? Vannak érzelmei? Távol áll-e tőle a gyermekrabszolgáltatás gondolata? Rendelkezik-e kegyetlen hajlamokkal?
"Most meg, az állítólagos demokráciában korlátozni akarják a hétvégi szabadságot."
Szerintem a hétvégi munkavégzés lehetőségét korlátozták.
"Abban a rendszerben engedték, hogy a vasárnap szabad legyen. "
wattafak
most ki nem engedi?
" az állítólagos demokráciában korlátozni akarják a hétvégi szabadságot"
ugye tudja mindenki, hogy egy népszavazásnak mi lenne az eredménye?
Esély se lett volna, hogy bezárassák a boltokat hétvégére.
Én meg hivatásos télapó vagyok, és ezen e csodálatos napon nem lehetek a gyermekeimmel, mert napi 500órában ajándékokat kell kihordanom többségben kisebbségi purdéknak....
Tüntessenek, pattogjanak az eladók. Tüntessenek azért, hogy 100% os pótlék legyen. Az bőven elég főleg, hogy más munkájába nem kap ilyen pótlékot. Nagyon sokan dolgoznak még vasárnak és még sem sírnak. Ez is egy ugyanolyan nap, mint a többi. Ha a családra fogod ezt a napot akkor egy p*cs vagy mert a többi nap nem foglalkozol velük...
Amikor behozták a zárvartartást mindenki sírt a fórumokon itt is, hogy nem lesz munka, meg hogy tehetik ezt meg.. most meg épp ellenkezőleg sírnak.. Sírjatok csak, szarok vagytok. Ha a munkát nem tudjátok becsülni d*g*ljetek éhen!
Nem tudom, hogy milyen lobbinak kösdzönhető a sok negatív válasz, de sejthető.
Elképzelhető-e. hogy multilobbinak tudható be a vasárnapi nyitvatartás újra életbeléptetése? Én nem állítom, hogy így van, de, ha mégis, akkor felmerül egy-két kérdés. Mégpedig az, hogy idegen érdekek miatt háttérbeszorulnak-e magyar érdekek országon belül? Felmerül a kérdés, hogy Magyarország független állam-e? Létezik-e modern gyarmatosítás?
Azt már nem kérdezem meg, hogy hanyan lehetnek azok, akik hazájuk és honfitársaik érdekeinek figyelmenkívül hagyása mellett, arra konokul fittyethányva multiszimpatizánsokká lettek? Nem. Nem kérdezem meg. A válaszok százalékos aránya ezt megmutatja. Elszomorító a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!