Megszavazták, hogy megint legyenek nyitva vasárnap a boltok. Az eladó az nem ember? Neki nem lehet hétvégéje? Az ő családja nem számít?
Már rég meg kellett volna tenned. Az említett okaid miatt ezt képtelen lehetsz megtenni.
Micsoda arrogancia árad némelyekből! Képtelenek disztingválni? Mindkét tulajdonság (arrogancia és diszingválásra való képtelenség), adhatja-e annak okát, hogy az egyén pszichéjében az empátiának még a csírája sem tudott kialakulni?
Szegény Magyarország!
"Micsoda arrogancia árad némelyekből! Képtelenek disztingválni? Mindkét tulajdonság (arrogancia és diszingválásra való képtelenség), adhatja-e annak okát, hogy az egyén pszichéjében az empátiának még a csírája sem tudott kialakulni?"
Értelmetlen mondat. Értelmezd az általad használt szavakat a szótár segítségével!
102-as vagyok.
A kérdezőnek:
"Magyarország szekuláris? Ugyan..
Ki mondta, hogy keresztényellenes vagy..?"
Senki ,nem is vagyok az.
Magyarország pedig valóban szekuláris ország.
Nem államvallás se a kereszténység ,se más (szerencsére!).
""Ez most zsidó-ellenes?" (A kedves kommentelő az eredetileg feltett kérdésre célzott.)
Nem, nem az. Mitől lenne az? "
Ez csak egy szarkasztikus kérdés volt.
Tudom ,hogy nem az nyilvánvalóan.
Azért írtam ,mert nekem a kérdésedből az jött le ,hogy szerinted ha vasárnap kinyitnának a boltok ,akkor az "Keresztény-ellenes" lenne. (közbe meg nem)
Ez kb. olyan ,mint ha én azt írnám ,hogy a szombati nyitva tartás pedig "zsidó-ellenes" (tudom közbe természetesen ,hogy nem).
Üdv4
118-as vagyok.
Ui:
Én természetesen csak vallási oldalból közelítettem meg a kérdést ,politikai nem érdekel.
Figyeljetek, kedves kommentelők!
Annak tituláltok, aminek akartok, engem nem érdekel. Viszont kikérem magamnak azokat a jelzőket, amelyeket rámragasztotok, azért mert nem értek egyet a ti nézeteitekkel.
Miért beszélgettek egy olyannal, aki szerintetek hülye, szűklátókörű vagy paranoid? Mit akartok bizonyítani? Mindenáron a fejére akartok koppintani, ezért kapaszkodtok, hogy ezt megtehessétek, vagyis felérjetek arra a szintre, ahonnét ezt megtehetitek.
Egy damokratikus és szabad országban tettem fel a kérdésemet, amelyhez a jogom törvényileg adott, biztosított. Számotokra is az.
Igen számotokra is biztosított az, hogy kérdezzetek, válaszoljatok vagy, hogy ezt ne tegyétek. Igen, jogotok van ahhoz is, hogy ne válaszoljatok, ha valami nem tetszik, hiszen a válaszadásra, kommentelésre, kritizálásra senki sem kényszerít benneteket, nincs olyan hatalom abban a demokratikus Magyarországon, ahol éltek.
És nemcsak az ellenvéleményezéshez van meg a jogotok, hanem az egyetértés kifejezéséhez is. Ezt jogbiztonságot, kérlekszépen benneteket a Magyar Kormány biztosítja nektek. Most mi a bajotok? De tényleg? Miért vagytok rám mérgesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!