Megszavazták, hogy megint legyenek nyitva vasárnap a boltok. Az eladó az nem ember? Neki nem lehet hétvégéje? Az ő családja nem számít?
"Oh, hogy a hétvégét megoldhatják diákmunkásokkal? Aki ilyenre gondol az milyen lelkivilággal rendelkezik? Vannak érzelmei? Távol áll-e tőle a gyermekrabszolgáltatás gondolata? Rendelkezik-e kegyetlen hajlamokkal?'
A legális diákmunka mióta gyermekrabszolgaság?!
"ismét kersztényellenes szabályozást?"
Ennél nagyobb butaságot ezzel a vasárnapi zárva tartással kapcsolatosan még nem olvastam.
Most én zsidóként szombaton (nyilvánvalóan) nem vásárolok ,vasárnap meg -így nézve- javarészt nem tudok.
Ez most zsidó-ellenes? O.o
Igen (#kappa)... -_-
Egyébként Magyarország nem keresztény ,hanem szekuláris.
Üdv!
"Oh, hogy a hétvégét megoldhatják diákmunkásokkal? Aki ilyenre gondol az milyen lelkivilággal rendelkezik? Vannak érzelmei? Távol áll-e tőle a gyermekrabszolgáltatás gondolata? Rendelkezik-e kegyetlen hajlamokkal?"
Te miről prédikálsz? Aki Főiskolára/Egyetemre jár és magának finanszírozza az albérletet a kaját esetleg még a sulit is kell fizetnie és hétköznap nem tud úgy dolgozni, az elmegy Vasárnap dolgozni és még örül is neki, hogy tud! Sokan hétvégente dolgoztak és nagyon sok diák van tescoba és ilyen helyeken. Szóval 1 napot elvettek tőlük amit diákként dolgozhattak volna és azért az pénz. De gondolom a te segged alá nyomták a pénzt amikor ilyen helyen tanultál... ha tanultál...
"Ott 1 hónappal előtte közölnöd kell legalább, hogy te nem fogsz az nap bent lenni. Érted? Ő nem ember? Te legalább kapsz pótlékot, ha betolod a segged a MUNKAHELYEDRE! Ez a munkád! Végezd akkor b+ a panaszkodásod helyett. Egyszerűen fel tudnak idegesíteni az ilyen életképtelen emberek. Mindenkinek meg van a maga kis dolga a világban ezért működik minden. Úgyhogy csönd, nyeld le és dolgozd. Ha nem tetszik akkor pattogjanak a vezetőknél."
Ki mondta, hogy eladó vagyok? Nyeld le te, te szereted..
Nagyon emlékeztet ez a kioktatás arra a stílusra, amelyet a munkatáborok őrei tanúsítottak áldozataik felé..
Vajon mitt tennél az emberekkel, ha egy diktatórikus hatalomban, mondjuk egy munkatábor őre lennél?
Magyarország szekuláris? Ugyan..
Ki mondta, hogy keresztényellenes vagy..?
Van alternatívád a vasárnapra. Ezt senki nem állíttotta, hogy nincs. Meg egyszer már leírott volt.
"idióta fideszes..."
Ne gyűlölködj. A kérdés nem pártkérdés.
Erkölcsi és emberi kérdés. A kettő összefügg.
Ki mondta, hogy fideszes vagyok?
Kiegészítés egy korábbi kommentre:
"Ez most zsidó-ellenes?" (A kedves kommentelő az eredetileg feltett kérdésre célzott.)
Nem, nem az. Mitől lenne az?
Különben is miért kérdeznék ilyet, akkor, ha én sem dolgozom szombatonként (általában), sem vasárnaponként?
Megáll az ember esze! Komolyan mondom, hogy nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!