Megszavazták, hogy megint legyenek nyitva vasárnap a boltok. Az eladó az nem ember? Neki nem lehet hétvégéje? Az ő családja nem számít?
A kettönegyvenkilencest most olvastam
Három napig nem voltam itthon (a telken dolgoztam. Ma is.) és bizony nemrég értem haza és azóta voltam a boltban, hogy vegyek egy kiló kenyeret.
Református vagyok, nem fogom meggyónni.
Ehettem volna krumplit, rizst,de hulla fáradt vagyok kaját csinálni...
Nekem a testi szükségleteim előrébb vannak a lelkieknél...
Van az nóta, hogy "Nem szerethet mindenki..."
De egyébként imádom Zámbó Jimmytől a "Szeretlek nagyon" című slágerét.
Tudomásul veszem, hogy nem szeretsz. Tudomásul vettem.
Miért váltanak ki benned ellenérzéseket egyes megjegyzéseim?
Van-e olyan, amelyikkel egyetértesz?
"Kedves vasárnapi vásárlási hóbortban szenvedők, ha netán elfelejtették, azt, hogy vasárnap van, akkor ébresztő, lehet menni kajánkodni a boltokba, bevásárlóközpontokba, üzletekbe, egyéb értékesítő helyekre. Nagyon fontos, hogy beleröhögjetek az agyonhajszolt, kisemmizett, agyondolgoztatott, elrabszolgásított eladók arcába, akik egyébként a ti polgártársaitok is egyben. Nyomás kajánkodni! Kárörvendeni! Élvezkedni!
Tegyétek ezt minnél szemetebb módon, minnél undorítóbban és visszataszítóbban. Gondoljátok azt, hogy visszaléptünk az időben, gondoljátok a boltokat, üzleteket, munkatáboroknak és képzeljétek magatokat munkatábori fegyőröknek.
Nyomás, adott a pálya!"
Köszi a programajánlót. Igaz most lecsúsztam róla, de majd a következő hétvégén kipróbálom. Tuti nem fogják elsőre elhinni, hogy egy záráspárti jó keresztény bölcs szavai ezek. :D
Ja igen, ha már ennyire segítőkész vagy, nincs kölcsönbe egy kis apród? Valamit borravalót is adni kéne nekik, amit úgy is elszed a sátáni főnök. Ezzel is fokozva a kéjes örömöt
Az egyik kedves és őszinte kommentelő ezt írta:
"A kettönegyvenkilencest most olvastam
Három napig nem voltam itthon (a telken dolgoztam. Ma is.) és bizony nemrég értem haza és azóta voltam a boltban, hogy vegyek egy kiló kenyeret.
Református vagyok, nem fogom meggyónni.
Ehettem volna krumplit, rizst,de hulla fáradt vagyok kaját csinálni...
Nekem a testi szükségleteim előrébb vannak a lelkieknél.."
Nagyon őszinte válasz volt. Szeretném megkérdezni, hogy mit termelsz a kertedben? Pontosabban a telkeden. Csak gondoltam, hogy ott kerti munkát végzel.
Azt, hogy nem gyónod meg azt, hogy ma is bevásároltál, azt ne velem beszéld meg, hanem az atyával.
Ha a testi szükségleted neked fontosabb, mint a lelked, akkor is keresztény vagy, hiszen református vagy. Mi, keresztények tiszteljük egymást. Hiszen ez fontos és sarkallatos dolog, mely remélem, hogy tény.
Egyébként modern és fejlett társadalomban élünk. Én olyan esetkre, hogy netán elfelejtek kaját venni magamnak, mindenképpen tartalékolok itthon néhány készételt, amelyeket bármikor megmelegíthetek. De egyébként ma egész nap szalonnáztam, meg erőspaprikáztam, most meg sörözök, úgyhogy jól van a poci.
De az, hogy telki munkát végeztél, az nekem bejött, mert nagyon irigyellek érte. Az jó buli. Tisztellek, dolgos ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!