Mi a véleményetek a Class FM hírszerkesztőjének Facebook postjáról?
Figyelt kérdés
Sajnos liberális oldalakon nem található semmi, csak a "nemzeti" portálokon.2016. ápr. 10. 08:42
31/39 anonim válasza:
Én még a FB-on olvastam a cikket, nem találtam rajta semmi különöset, ugyanakkor semmi kirívót nem írt.
Az üvegbúra alatt élő liberális találkozott a valósággal. Eddig biztos autóval járt vagy szerencséje volt,passzolom.
32/39 anonim válasza:
# 28/31 Időpont ma 10:38
"A szélsőjobb épp az igazság kimondásában jó."
LOL.
33/39 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha annyira kamu lenne a profil, akkor miért nem egyből valami hírességgel csináltak egyet? Miért inkább egy no-name senkiével?
34/39 anonim válasza:
Min. 1500 megosztás, plusz több weboldal lehozta, melyeknek napi több tízezer látogatója van.
Ha kamu lenne, már rég perelné őket meg nyomozna a Rendőrség.
Plusz az oldalán lenne egy közlemény, hogy semmi köze hozzá.
Ehhez képest semmi.
35/39 anonim válasza:
A kuruc szerint már meg is fenyegették.
Nem csodálom, sajnos a liberálisok már csak ilyenek.
36/39 anonim válasza:
Nem tudom hogy hozzák összefüggésbe ezt a liberalizmussal (vagyis a baloldallal annak ellenére, hogy ez a kifejezés oldalfüggetlen), a bűnözőnek börtönben a helye mind a jobb mind a baloldalon. Csak bal oldalon pár ember viselkedése miatt nem kezdenek el mindenkit gyűlölni. Nagyjából ez a különbség manapság.
37/39 anonim válasza:
# 36/36 Időpont ma 21:16
Mert egybitesek. Valakit mindig gyűlölni kell, különben feltűnne az a szellemi pöce amiben élnek.
38/39 anonim válasza:
Találkoztam már hasonló helyzettel. Szörnyű, de nem találom meglepőnek, vagy egyedi esetnek.
39/39 anonim válasza:
Én nem találom olyan elképzelhetetlennek, hogy van ilyen. Viszont az nagyon szúrja a szemem, hogy az illető, valami ordenáré helyesírással írta le mindezt (print screen-es képet láttam róla).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!